Joan Collins își vinde super apartamentul din Manhattan. De ce are nevoie de bani

Joan Collins își vinde super apartamentul din Manhattan. De ce are nevoie de bani
Fosta stea din cunoscutul serial Dinasty a decis că e vremea să facă o schimbare în viața ei. Are 87 de ani și planuri interesante.

Decizia a fost luată la începutul acestui an: Joan Collins își vinde super apartamentul din Manhattan, la preț mic. E chiar într-un imobil din Central Park, arată fabulos și conține 16 dressinguri, trei dormitoare, trei băi. Imobilul are un portar și concierge. Apartamentul care se întinde pe 2.200 mp se găsește la etajul 8, astfel că și priveliștea e superbă.

Diva aproape nonagenară vrea 2,05 milioane de dolari pe el. a decis, zilele trecute, să mai scadă din prețul cerut. Ideea e că Joan Collins încearcă să vândă apartamentul de exact un deceniu. Probabil că milionul de dolari cerut în plus a făcut diferența, iar acum va avea șanse mai mari să scape de el. Brown Harris Stevens, firma de brokeraj imobiliar care se ocupă de vânzare, a lansat imagini ale proprietății. Pereții a două dintre băi sunt acoperite cu oglinzi.

Joan Collins își vinde super apartamentul din Manhattan

Steaua din Dynasty, în vârstă de 87 de ani, și-a pus pe piață apartamentul la 2,05 milioane de dolari, scrie Daily Mail. Proprietatea, care se află în clădirea Dorchester, amplasată printre zgârie-nori rezidențiali de pe „Billionaires Row” din Manhattan, are două suite master în aripi separate, potrivit agentului imobiliar care se ocupă de vânzare. De asemenea, are trei expuneri, precum și o cameră de zi și o sufragerie extinse.

Orice cumpărător ar putea, dacă ar alege să facă acest lucru, să deschidă bucătăria. Dorchester, cu 21 de etaje, este o clădire postbelică construită în 1957. Situat pe 57th Street și Park Avenue, The Dorchester este cunoscut sub numele de „co-op pentru mănuși albe”.

Joan Collins își vinde super apartamentul din Manhattan

Se știe că Jane  Collins găzduia petreceri la reședință pentru alte vedete, inclusiv pentru sora ei, romanciera Jackie Collins; actrița Diahann Carroll; și muzicienii Michael Feinstein și Neil Sedaka. „De fiecare dată când Neil sau Michael ne spuneau că vor veni, închiriam un pian în speranța că îi vom putea convinge să cânte câteva melodii”, a spus ea. „Și am fost copleșit că au fost întotdeauna de acord cu bunăvoință”.

Clădirea oferă un centru de fitness nou și o spălătorie; un garaj de parcare numai pentru rezidenți și membri ai personalului cu normă întreagă.

Apartamentul a fost scos la vânzare de mai multe ori

Collins a cumpărat proprietatea în 2002 imediat după s-a căsătorit cu al cincilea și actualul ei soț, producătorul de film Percy Gibson, în vârstă de 56 de ani. Gibson a fost cel care a găsit reședința după o căutare exhaustivă, a spus Collins pentru New York Times. Actrița a mai declarat pentru Times că „s-a îndrăgostit imediat de spațiul camerelor și de senzația de lumină și aerisire”. „Pachetul pentru mine a fost cele 16 dressing-uri pe care le are”, a spus ea.

Cuplul a pus casa pe piață de câteva ori și a retras ofertele, crezând că în cele din urmă se vor întoarce în New York, potrivit site-ului web Toptenrealestatedeals.com. Anul trecut, Collins a fost citată spunând că „îi plăcea să lucreze” la vârsta ei, pentru că „cum altfel ar susține patru case!”

În 2017, și-a vândut apartamentul cu două dormitoare din West Hollywood pentru 4,5 milioane de dolari. Collins deține și case în secțiunea Belgravia din Londra și Saint-Tropez în sudul Franței. De asemenea, este cunoscută că petrece mult timp pe un iaht de pe Riviera Franceză.

Căsătoriile și cariera lui Joan Collins

Collins este cunoscută mai ales pentru rolul ei de bogata diva Alexis Colby din telenovela din 198), Dinasty. Rolul a catapultat-o ​​la faima internațională și i-a adus un Glob de Aur pentru cea mai bună actriță într-un serial de televiziune în 1982. Fiica unui agent de talente care a avut în portofoliu vedete precum Tom Jones, The Beatles și Shirley Bassey, Collins și-a început cariera de actorie în teatru înainte de a trece la filme.

În 1978, ea a jucat în filmul britanic The Stud, o adaptare cinematografică a romanului nebunesc scris de sora ei, autorul Jackie Collins. Înainte de căsătoria ei cu Gibson, Collins s-a căsătorit de patru ori. În 1952, s-a căsătorit cu actorul nord-irlandez Maxwell Reed. Cuplul a divorțat patru ani mai târziu. În 1963, Collins s-a căsătorit cu actorul și cântărețul englez Anthony Newley. Au fost căsătoriți timp de opt ani înainte de a divorța în 1971.

În anul următor, s-a căsătorit cu Ron Kass, producător de film și de muzică. Cuplul a divorțat în cele din urmă în 1983, dar a rămas în relații prietenoase. Collins a acordat îngrijiri medicale lui Kass când era bolnav în fază terminală de cancer. Actrița era la patul fostului soț când a murit la vârsta de 51 de ani în Los Angeles în octombrie 1986.

În 1985, Collins s-a căsătorit cu playboy-ul suedez și cântărețul pop Peter Holm, care avea să devină și managerul ei și coproducătorul a două miniserii de televiziune în care a jucat – Sins și Monte Carlo. Căsătoria a fost anulată în cele din urmă în 1987. Collins are trei copii – doi cu Newley și unul cu Kass. Actrița TV lucrează în prezent la ultimul ei proiect Glow and Darkness, în care joacă alături de Lily Cole.

Sursa foto: Instagram, Daily Mail

Clanul Kamara. Secretele unei familii alb-negru