John Travolta a dansat cu prințesa Diana. Ce povestește actorul. FOTO

John Travolta a dansat cu prințesa Diana. Ce povestește actorul. FOTO
John Travolta a dansat cu prințesa Diana, iar acum actorul și-a amintit cu plăcere despre momentul inedit. Totul s-a întâmplat la Casa Albă, în timpul administrației Reagan.

John Travolta a rememorat momentul „de basm” în care a dansat cu prințesa Diana la cina de gală a lui Ronald și Nancy Reagan la Casa Albă în 1985. Diana a fost însoțită la cină de soțul ei de atunci, prințul Charles.

„Nu credeam că îmi vor cere să dansez cu ea. Am avut marele privilegiu și onoarea de a face acest lucru și m-am gândit: „Trebuie să existe un motiv pentru a face acest lucru și mai bine dau tot ce am mai bun”, a declarat John Travolta pentru Esquire Spain în povestea sa de copertă din mai 2021.

John Travolta a dansat cu prințesa Diana. „A fost un moment magic”

Vedeta „Grease” și-a amintit că a fost presat și și-a dorit ca totul să meargă bine cu prințesa, care a murit în 1997.„Asta însemna să conduc bine dansul și să mă asigur că ne distrăm. Aceasta a fost partea ușoară ”, a spus el. „Dar doar faptul că am salutat-o ​​în mod corespunzător pe Diana, am fost încrezător și i-am cerut să danseze a fost o sarcină complicată.”

Travolta a continuat să descrie energia din cameră la eveniment și cum a reacționat Diana la invitația sa de a merge pe ringul de dans. „Gândește-te la decor. Suntem la Casa Albă. Este miezul noptii. Scena este ca un vis „, și-a amintit el. „Mă apropii de ea, îi ating cotul, o invit să danseze. Se învârte și îmi oferă acel zâmbet captivant, doar puțin trist, și acceptă invitația mea. Și acolo eram, dansând împreună de parcă ar fi un basm „.

Privind în urmă, vedetei încă nu-i vine să creadă că a avut onoarea de a dansa cu Diana. „Cine și-ar putea imagina vreodată că așa ceva li se va întâmpla cândva? Am fost suficient de deștept încât să-l păstrez în memoria mea ca un moment special, magic”, a încheiat actorul în vârstă de 67 de ani.

Foto: Facebook

Lena Dunham vorbește deschis despre droguri. Cui a ajuns să i se destăinuie