Lena Dunham vorbește deschis despre droguri. Cui a ajuns să i se destăinuie

Lena Dunham vorbește deschis despre droguri. Cui a ajuns să i se destăinuie
Actrița, scriitoarea, regizorul și producătorul american de film „aniversează” cel de al treilea an de abstinență în direcția alcoolului cu o postare exhaustivă pe Instagram.

Dar Lena Dunham vorbește deschis despre droguri. Ea și-a descris lupta cu dependența de droguri într-un episod recent din „The Drew Barrymore Show”. Actrița și regizorul din spatele serialului „Girls” de pe HBO a luat o decizie importantă cu privire la procesul ei de reabilitare.

„Am fost foarte deschisă cu privire la faptul că, spre sfârșitul bolii mele, am dezvoltat o dependență serioasă de benzodiazepine. Eram dependentă de medicamentele anti-anxietate”, a spus Dunham. Regizorul suferă de endometrioză și o tulburare a țesutului conjunctiv cunoscută sub numele de sindrom Ehlers-Danlos. Lena Dunham a spus despre ea că era  „un cap plin de pilule, de modă veche”.

Lena Dunham vorbește deschis despre droguri

„Nimănui nu ar trebui să-i fie rușine că vrea să iasă din dependență și din probleme”, a spus ea. Dunham a descris dependența ca „o dorință de a ieși din durere neavând instrumentele necesare pentru a evada”. Ea și-a amintit și momentul în care a început să se simtă inconfortabil cu așteptările altora.

Lena Dunham vorbește deschis despre droguri.

„Undeva pe calea celor douăzeci de ani, felul în care m-a cuprins cariera, ceea ce credeam că sunt așteptările, felul în care oamenii mă privesc, cum credeam că trebuie să performez. Îmi amintesc doar că m-am înspăimântat atât de mult de ideea de a dezamăgi oameni încât am acceptat orice refugiu. Și apoi, brusc mi-am dat seama că devin din ce în ce mai puțin omul care eram” a adăugat ea.

Atunci Lena Dunham a fost îndrumată spre abstinență, după cum declară. „Mi-am dat seama că nu există altă cale, i-a spus ea lui Barrymore. S-a dovedit a fi cel mai mare lucru pe care l-am făcut vreodată”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lena Dunham (@lenadunham)

Dunham a vorbit, de asemenea, despre abstinența ei și într-o postare pe Instagram publicată pe 10 aprilie. „Așadar, am 3 ani de abstinență azi. Acestea sunt cuvinte pe care nu am crezut că o să le spun vreodată”, a scris vedeta. „Dacă sunteți prins într-un ciclu de neputința în jurul dependenței de droguri sunteți atât de departe de a fi singuri – există atât de mulți dependenți care se recuperează, care doresc și au nevoie să se conecteze cu cei puternici și care vă vor susține în această luptă, indiferent de situație”.

Sursa foto: Instagram

Viața secretă a lui Quentin Tarantino a ieșit la iveală. Cine este femeia care l-a cucerit pe „lupul singuratic”