John Travolta a sărbătorit sâmbătă cea de-a 21-a aniversare a singurei sale fiice

John Travolta a sărbătorit sâmbătă cea de-a 21-a aniversare a singurei sale fiice
Vedeta din Pulp Fiction a postat pe Instagram o superbă fotografie cu Ella Travolta, făcută în grădina casei familiei lor din Florida.

John Travolta a sărbătorit sâmbătă cea de-a 21-a aniversare a singurei sale fiice. Sărbătoarea zilei de naștere din acest an a fost puțin mai tristă. Aceasta a fost prima zi de naștere pentru Ella de când mama ei, actrița Kelly Preston, a murit de cancer. „La mulți ani la cei 21 de ani împliniți pentru cel mai frumos om  și artist pe care îl cunosc. Tatăl tău te adoră!”, a scris vedeta din Pulp Fiction alături de fotografia cu fiica sa.

În fotografie, Ella apare  cu un zâmbet mare, strălucitor pe față. E îmbrăcată într-o jachetă din jeans albastru. Este ușor de observat asemănarea Ellei atât cu tatăl, cât și cu mama sa.

Actorul John Travolta a rămas văduv, anul trecut

Mama Ellei, actrița Kelly Preston avea doar 57 de ani când a murit de cancer, în iulie 2020. Tragedia s-a întâmplat la doar doi ani după ce a fost diagnosticată cu cancer de sân.

John Travolta a anunțat tragica veste pe Instagram, unde a dezvăluit că soția sa „a dus o luptă curajoasă” încurajata și susținuta de toți cei din jurul ei. Actrița Kelly Preston a fost una din cele mai îndrăgite. Cele mai importante momente ale carierei lui Preston la Hollywood au inclus roluri în filme precum „Mischief” (1985), „Twins” (1988), „Jerry Maguire” (1996), „For Love of the Game” (1999), „What A Girl Wants” (2003) și „Death Sentence” (2007).

Ella își iubește enorm tatăl

În februarie, Ella i-a adus un omagiu tatălui ei la împlinirea vârstei de 67 de ani. Ea l-a numit  „cel mai incredibil om pe care l-am cunoscut vreodată”, scrie Daily Mail.

„Nu ești doar cel mai bun tată care a existat vreodată, dar ești și cel mai bun prieten al meu.  Îți mulțumesc că m-ai crescut, că m-ai ajutat și că m-ai iubit și îți mulțumesc pentru tot binele pe care îl faci zi de zi. Lumea este atât de norocoasă că te are și noi la fel. Te iubesc, tati. Ieri am trăit clipe minunate sărbătorind ziua ta de naștere”, a scris Ella, care seamănă foarte mult cu tatăl ei.

Aceasta are un frate mai mic. Benjamin în vârsta de 10 ani, este fiul lui Travolta din aceeași relație cu Kelly Preston. El seamănă perfect cu mama sa.

Sursa foto: Instagram

Un exemplu de iubire adevărată. Beyoncé și Jay-Z au aniversat 13 ani de căsnicie. Se iubesc de mai bine de două decenii