Johnny Deep, o copilărie nefericită. A locuit luni de zile în mașină

Johnny Deep, o copilărie nefericită. A locuit luni de zile în mașină
Johnny Deep urăște paparazzi. Prea au descoperit multe din viața lui. Întâi relațiile amoroase, apoi despre caracterul său. Și el a uimit când a spus că mama sa a fost ”cea mai rea persoană pe care am cunoscut-o vreodată”.

Johnny Deep (58 de ani) este un mare actor, dar face ce face și intră ”în gura presei”. Divorțurile lui s-au lăsat cu acuzații grave, a dat în judecată ziare și are obiceiuri ”proaste”. Însă, cu adevărat surprinzător a fost când chiar el a povestit cele mai ascunse amintiri din viața sa. A povestit că a avut o copilărie nefericită și că a locuit luni de zile în mașină.

Johnny Deep, o copilărie nefericită

Johhny Deep este un actor îndrăgit. A avut norocul să îl întâlnească pe Nicholas Cage care l-a recomandat impresarului său. De atunci, viața lui Johhny Deep s-a schimbat radical. Mai ales după succesul filmelor Edward Scissorhands (Edward Mâini-de-foarfece) și ”Pirații din Caraibe”.

Însă drumul a fost lung și plin de traume. El a fost abandonat de femeia care i-a dat viaţă. Documentele oficiale din 1981 au fost scoase din arhivă. Acestea sunt acte din cazul Betty Sue Depp vs. tatăl lui Johnny. Ei au divorţat în 1978, iar tânărul Johnny care avea atunci 15 ani ”s-a întreţinut singur”. În documentul de divorţ semnat în 1981 se menţionează: ”Soţia aici de faţă recunoaşte că minorul John C. Depp II este pe deplin responsabil şi poate avea grijă de el.” Este o exclusivitate PageSix.

În interviuri, Johnny spune că a început să se drogheze la 11 ani. La 16 ani s-a lăsat de şcoală pentru a se face muzician, iar în 1980 a cântat la chitară cu o trupă. S-a mutat în Los Angeles şi a locuit câteva luni în maşină. Primul său rol a venit în 1984, ”Coşmarul de pe Elm Street”, după ce l-a întâlnit pe Nicolas Cage. Avea 21 de ani.

Viața lui Johhny Deep s-a schimbat radical. Mai ales după succesul filmelor Edward Scissorhands (Edward Mâini-de-foarfece) și ”Pirații din Caraibe”.

Ce spunea despre mama lui

Jonny Deep a apărut de multe ori la evenimente, la braț cu mama sa, Betty Sue Deep, și cu soțiile sale. Păreau o familie fericită, dar nu era așa.

Actele de divorț ale actorului au fost readuse la viaţă de către Paul Barresi, care lucra la un documentar Discovery+, “Johnny Depp vs Amber Heard.”

”A zis că de la 11 ani a luat tot soiul de substanţe: marijuana, cocaină, ecstasy, LSD, calmante puternice, opiu şi ciuperci halucinogene. În felul acesta, scăpa de problemele de familie. E greu de crezut că la 16 ani putea să-şi poarte singur de grijă. Pentru mine este clar: mama sa l-a abandonat când el avea cea mai mare nevoie de ea”, a spus Paul Barresi.

La doi ani după moartea mamei sale, Johnny Depp a făcut mărturisiri șocante într-un interviu în 2018 pentru revista Rolling Stone.”Mama s-a născut într-o mahala din Kentucky şi a început să ia fenobarbital de la 12 ani.”

Despre tatăl inginer a mărturisit că niciodată nu era prezent, iar el şi încă trei fraţi au fost crescuţi doar de mamă. A recunoscut că a avut o copilărie profund nefericită.

”Au existat bătăi inutile, din senin. O scumieră în cap, poate un telefon…. Era ca o casă bântuită, nimeni nu vorbea cu nimeni. Nu am reuşit să mă gândesc la oameni, şi mai cu seamă la femei.”

Actorul şi-a amintit că îi masa mamei picioarele după ce venea de la slujba sa de chelneriţă, iar din primul salariu mare i-a luat un ponei. ”Am divinizat-o pe Betty Sue, dar era o mare nemernică”, a mai spus Johnny în vârstă de 58 de ani.

La înmormântarea femeii, actorul a uimit cu declaraţia sa: ”Mama cred că a fost cea mai rea fiinţă pe care am întâlnit-o vreodată în viaţă.”

Johnny Deep a uimit cu declaraţia sa: ”Mama cred că a fost cea mai rea fiinţă pe care am întâlnit-o vreodată în viaţă.”

Ce nu știați despre Johnny Deep

  • Johnny Depp a avut relații amoroase cu Sherilyn Fenn, Jennifer Grey, Winona Ryder, Kate Moss și Vanessa Paradis, pe care a acunoscut-o pe platourile producției The Ninth Gate în 1998. Împreună au doi copii.
  • Depp a fost arestat pentru că a permis vânzarea drogurilor în clubul său, The Viper Room. S-a întâmplat după ce actorul River Phoenix a murit în fața localului din cauza unei supradoze.
  • Este binecunoscut faptul că Depp urăște paparazzi. Din cauza unor altercații a fost reținut de poliție.
  • Depp cântă la chitară și este un mare fan al formației The Rolling Stones. Este prieten cu chitaristul John Frusciante, care l-a încurajat pe Depp să înregistreze primul album solo, și cu Marilyn Manson.
  • Depp, Sean Penn si Mick Hucknall sunt patronii restaurantului Man Ray din Paris.
  • S-a însurat cu Lori Allison în 1983, dar au divorțat doi ani mai târziu. Cu Vanessa Paradis, actriță și cântăreață din Franța, are doi copi: o fată, Lily-Rose Melody Depp, născută pe 27 mai 1999, și un băiat, John Christopher Depp IV, născut pe 10 aprilie 2002. În 2015 s-a casatorit cu Amber Heard.
  • Are o stea în partea de sud, aria 7000, pe Bulevardul Walk of Fame din Hollywood. Sursa: meaww.com