N-ai fi bănuit așa ceva! Pasiunile neobișnuite ale vedetelor de la Hollywood

N-ai fi bănuit așa ceva! Pasiunile neobișnuite ale vedetelor de la Hollywood
Sunt bogați și își pot îndeplini orice vis, dar vedetele de la Hollywood fac și lucruri la care nu s-ar aștepta nimeni.

Actori sau cântăreți, vedetele de la Hollywood au hobby-uri care de care mai ciudate. Despre ce este vorba.

Pasiunile neobișnuite ale vedetelor de la Hollywood

Au ieșit la iveală lucruri neștiute despre vedetele de la Hollywood. Ce pasiuni au acestea? Nimeni nu s-ar fi gândit la așa ceva vreodată.

Julia Roberts, de exemplu, e înnebunită să tricoteze. Sursele spun că aceasta este o metodă prin care vedeta se relaxează și uită de toate necazurile.

Aceeași pasiune o are și Ryan Gosling, care a spus la un moment dat că a fost inițiat în această artă chiar pe platourile de filmare. Nici David Arquette nu face excepție de la regulă, el devenind bun în arta tricotatului pe care a învățat-o în copilărie de la bunica sa.

Pasiunea e atât de mare încât, la un moment dat, a apărut pe coperta cărții ”Eșarfele celebrităților 2: Hollywood tricotează pentru a susținte cercetarea în domeniul cancerului la sân”.

Johnny Depp, fan înfocat al păpușilor Barbie

Vi l-ați imaginat vreodată pe Johnny Deep jucându-se cu păpușile? Chiar dacă pare greu de crezut, unul dintre cei mai iubiți actori de la Hollywood are acasă o colecție impresionantă de păpuși Barbie. Acesta s-a îndrăgostit de ele când se juca cu fetița sa.

Pumnalele Angelinei Jolie

Eleganta și delicata Angelina Jolie are și ea o pasiune cu totul ieșită din comun. Aceasta are o colecție de pumnale, iar primul a fost primit cadou de la mama sa în anul 2008. Sursele spun că fiul său, Maddox, i-a moștenit hobby-ul.

În ceea ce îl privește pe Mike Tyson, acesta este îndrăgostit de cursele de porumbei. Unul dintre cei mai mari boxeri din lume participă anual la curse în Canada, iar păsările sale îl cadorisesc cu premii.

O pasiune drăguță are și Rod Stewart, care iubește la nebunie machetele de trenuri. Interesant este că ori de câte ori pleacă într-un turneu, acesta își ia și trenurile cu el, pe care le depozitează într-o cameră separată la hotel.

Sursă foto: elle, okmagazine, stil FM