Johnny Depp și Amber Heard, din nou în instanță. Mai mulți milionari, printre care și Elon Musk, chemați ca martori

Johnny Depp și Amber Heard, din nou în instanță. Mai mulți milionari, printre care și Elon Musk, chemați ca martori
Johnny Depp și Amber Heard vor ajunge în fața instanței, săptămâna aceasta. Procesul are legătură cu un articol de opinie publicat de fosta soție a lui Depp în Washington Post. Aceasta e judecată pentru defăimare și, spune el, i-ar fi adus serioase prejudicii.

Actrița Amber Heard și-a anunțat fanii că, pe durata noului proces, va sta departe de rețelele de socializare. Vrea să se poată concentra în instanță pentru a se apăra de pretențiile celui care i-a fost partener de viață.

Actrița s-a destăinuit în mediul online:

„După cum poate deja știți, voi fi în Virginia, unde mă voi confrunta în instanță cu fostul meu soț, Johnny Depp. Johnny mă dă în judecată pentru un articol de opinie din  Washington Post, în care am povestit experiența mea de violență și abuz domestic”.

Amber și-a fotografiat presupusele răni provocate de Deep

Aceasta mai notează că nu l-a numit niciodată în articolul în care a discutat despre prețul pe care femeile îl plătesc pentru că vorbesc împotriva bărbaților puternici, adăugând:

„Continui să plătesc acel preț, dar sper că, atunci când acest caz se va încheia, să pot merge mai departe și la fel și Johnny. Dragostea pentru Johnny îmi provoacă o mare durere, să trebuiască să trăim împreună detaliile vieții noastre în fața lumii”.

Ea și-a încheiat anunțul mulțumind fanilor.

„În acest moment, recunosc sprijinul continuu pe care am fost norocoasă să îl primesc în acești ani și în următoarele săptămâni mă voi sprijini pe el mai mult ca niciodată”.

Procesul începe luni, 11 aprilie, scrie TMZ.com.

Ce a scris Amber Heard în Washington Post

Actrița a dezvăluit, parțial, în articolul din Washingon Post, drama prin care a trecut: „În urmă cu doi ani, am devenit o personalitate publică reprezentând abuzul domestic și am simțit întreaga forță a mâniei culturii noastre față de femeile care vorbesc despre asta”. Vedeta a detaliat, notând că s-a simțit criticată pentru că și-a spus partea ei de adevăr, în urma mariajului tumultuos de 2 ani cu Depp.

Johnny Depp se consideră o victimă

Pe de altă parte, Johnny Depp a susținut, de asemenea, că a fost exclus din industrie din cauza acuzațiilor fostei sale soții. Are și dovezi. Cea mai mare pierdere e excluderea din distribuția filmului „Fantastic Beasts”.

În orice caz, Johnny Depp își caută dreptatea în Statele Unite ale Americii, după ce reputația sa a fost grav afectată de dosarul de calomnie în Regatul Unit, unde a fost etichetat ca „bătăuș de femei” de către un ziar de impact. În plus, un judecător a fost de acord, în cele din urmă, cu apelativul titrat în tabloid, motivând că este „în mare parte adevărat”.

Pentru procesul deschis în Virginia, cei doi actori au pregătit o listă de martori- vedete. Printre aceștia se numără personalități de la Hollywood: Elon Musk, James Franco, Paul Bettany și alții.