Jurnalist TVR, reportajul vieții lui. Sute de colegi se roagă pentru el. Imagini cu impact

Jurnalist TVR, reportajul vieții lui. Sute de colegi se roagă pentru el. Imagini cu impact
Un jurnalist este pregătit să vadă ”de toate”. Bune, rele, cumplite. Nu e ușor să faci reportajul vieții tale, uneori e chiar dureros. Sute de jurnaliști se roagă pentru colegul lor, de la TVR.

Este mereu vesel, inventiv, competent, iar românii se bucură să îl vadă în fiecare dimineață la TVR. Însă, marți seară, a transmis reportajul vieții lui. Ne rugăm și noi pentru el.

Jurnalist TVR, reportajul vieții lui

Dorin Chioțea (47 de ani), simpaticul jurnalist de la matinalul TVR, este de profesie medic. Însă, nu se aștepta să profeseze această meserie, după 30 de jurnalism.

”În cea mai grea noapte din viață mea vreau să mulțumesc medicilor pentru lupta lor. Mi-am văzut fiul de 4 ani și jumătate întins pe caldarâm, în frigul acestei toamne târzii, după ce Carmen (n.r. soția) urlă din toate celulele ei că ne moare copilul lovit de o mașină. În primele două minute Victor nu a mișcat, nu a spus nimic. Inert că o cârpă era. Apoi a început să plângă horcăind, cu sângele șiroind. I-am văzut fruntea crăpată, piciorul stâng răsucit, genunchiul drept tăiat. Aveam senzația că se scurge viața din el și tot ce puteam să fac era să-l păstrez nemișcat. Așa am făcut cunoștință cu oroarea neputinței”, a scris disperat Dorin Chițea, în speranța că Salvarea va veni mai repede.

Atenție! Imagini cu mare impact emoțional!

Ambulanța a venit după 26 de minute

Sute de colegi au sărit în ajutorul lui Dorin Chioțea. Au sunat pe toți care ar putea să ajute colegul aflat într-o situație atât de grea.

”Au trecut 26 de minute până când a sosit ambulanță SMURD. În timpul acesta – când cred că am devenit mai bătrân cu 26 de ani – am găsit ceva luciditate să postez pe Facebook o poză poate oribilă, dar despre care am gândit că poate face minuni, poate grăbi lucrurile. Și, oricât de paradoxal ar părea, le-a grăbit pt că sute de colegi și de prieteni s-au mobilizat, au sunat la toate cunoștințele posibile. Nu voi avea niciodată cuvinte și sentimente să le mulțumesc îndeajuns. Iar din neant, în acea singurătate teribilă, a apărut lângă mine venind de nicăieri doctorița Ioana Nicolau, pediatru la Spitalul Grigore Alexandrescu. Nu am văzut-o în viață mea. Probabil Dumnezeu a trimis-o, pentru că a oprit cu ajutorul Poliției (care în 3 minute a blocat străzile, o reacție colosală!) mașini să ceară trusele medicale de prim ajutor”, a povestit Dorin Chioțea.

Dorin Chioțea are trei copii

În 2019, familia Chioțea au petrecut un Crăciun fericit

Victor Mihai (4 ani) este un băiețel puternic, spune cu speranță în suflet tăticul lui. A fost stabilizat de doctori, e la terapie intensivă. Nu îi va fi ușor în următoarele zile și săptămâni. ”Vă rog să vă rugați pentru el. Doamne-ajută!”, vă roagă un tată îndurerat.

Dorin Chioțea este căsătorit cu Carmen, de care este îndrăgostit nebunește, iar împreună au trei copilași minunați: Eva (15 ani), Tudor (10 ani) și Victor (4 ani).


A murit actrița Draga Olteanu Matei, noaptea trecută