Jurnalista Denise Rifai: “Agramata asta, coana Veorika, are un tupeu pe care eu nu pot să-l mai cuprind”

Jurnalista Denise Rifai: “Agramata asta, coana Veorika, are un tupeu pe care eu nu pot să-l mai cuprind”
Jurnalista Denise Rifai a postat pe Internet o reacţie vehementă la adresa fostului premier Viorica Dăncilă, pe care a numit-o „agramată“. Reacţia jurnalistei vine ca urmare a ieşirii publice a fostului premier Viorica Dăncilă, care a acuzat marţi, 9 iunie, că liberalii au guvernat în mod dezastruos România.

Pe pagina sa de Internet, fostul premier Viorica Dăncilă că liberalii au guvernat în mod dezastruos România. Postarea a fost comentată în toate felurile, dar cea mai dură reacţie a fost al jurnalistei Denise Rifai.

Jurnalista Denise Rifai: “Agramata asta, coana Veorika”

„Doamne Fereşte! Asta da, Blestem pe ţărisoara asta. Agramata asta, coana Veorika, are un tupeu pe care eu nu pot să-l mai cuprind ! Coana Mare abia «calca» limba română şi A Ajuns de ne expune Gândurile Ei despre România, despre Guvern, despre Cum se Conduce o Ţară şi, în definitiv, cere demiterea Cabinetului Orban. Coana Veoriko, lasa ne bre, cu brosele lu’ mata in pace! Ne o ajuns cei 2 ani si jumatate de anomalie politica crasa! La Palatul Victoria, nu e, bre, salon de cocuri si make up! Hai! Adios!“, a scris jurnalista Denise Rifai.

Jurnalista Denise Rifai, reacţie vehementă

Reacţia jurnalistei vine ca urmare a ieşirii publice a fostului premier Viorica Dăncilă, care a acuzat marţi, 9 iunie, pe Facebook, că liberalii au guvernat în mod dezastruos România şi a cerut depunerea urgentă a unei moţiuni de cenzură pentru demiterea Guvernului Orban.

Doamne Fereste! Asta da, Blestem pe Tarisoara asta. Agramata asta, coana Veorika, are un tupeu pe care eu nu pot sa l…

Posted by Denise Rifai on Tuesday, 9 June 2020