Jurnalistul Christian Sabbath, probleme cu legea. Dintr-o glumă prostească a ajuns să dea cu subsemnatul

Jurnalistul Christian Sabbath, probleme cu legea. Dintr-o glumă prostească a ajuns să dea cu subsemnatul
Unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori, Christian Sabbath, trece prin momente grele. De ce a ajuns la poliție.

O discuție aprinsă l-a pus pe Christian Sabbath într-o situație în care nu a mai fost niciodată până acum. A fost chemat în instanță.

Christian Sabbath, probleme cu legea. Dintr-o glumă prostească a ajuns să dea cu subsemnatul

E căsătorit de opt ani cu soția sa, un fost manechin și părea că are o viață de familie demnă de invidiat. Asta până ieri, când o știre a bubuit. Christian Sabbath ar fi fost violent cu soția sa, iar aceasta a cerut ordin de restricție. Prezentatorul a dat un interviu lămuritor pentru jurnaliștii de la Fanatik, unde a explicat totul.

Potrivit acestuia, toată povestea a început în momentul în care între el și soția sa a avut loc o ceartă puțin mai aprinsă. Motivul? Gelozia acesteia, cauzată de niște mesaje pe care prezentatorul le-ar fi primit de la admiratoare. Un caz asemănător cu al lui Marian Vanghelie cu Oana Mizil.

„Mi-a mai spart un Iphone, cred că trebuie să schimb marca, îmi poartă ghinion”

”Ea era nervoasă pentru că tot primesc tot felul de mesaje pe Facebook de la admiratori/admiratoare. Mi-a cerut telefonul, eu nu am vrut să îl dau. Mi-a zis că dacă nu i-l dau sună la Poliție, eu i-am zis să o facă. A venit Poliția, ne-am dus la secție. Ea nu a știut, e ca în filmele cu Stan și Bran. Revenind…

Am ajuns la Poliție, ea într-o cameră, eu în cealaltă, caz de violență domestică. (…) Nu aveam ce să ascund în telefon, nici măcar nu are parole telefonul. Oricum a văzut mesajele. Dar asta nu e prima scenă, mi-a mai spart un Iphone, cred că trebuie să schimb marca, îmi poartă ghinion.

A fost mai mult o ambiție… Și eu sunt gelos, și ea este geloasă…”, a declarat Christian Sabbagh. Ce s-a întâmplat mai departe? Soția a cerut ordin de restricție, iar azi, pe 7 octombrie, Christian trebuie să se prezinte în fața instanței.

„Când a realizat ce se întâmplă, mi-a spus să vin acasă”

Pe de altă parte, Christian spune că atunci când soția și-a dat seama de gravitatea situației, l-a sunat și i-a spus să vină acasă. Cei doi s-au împăcat, însă dosarul rămâne dosar. ”A vrut să își retragă declarația, dar dosarul își urmează cursul, a plecat de la Poliție la Parchet, de la Parchet la instanță.

Oricum ne împăcăm, dar dintr-o glumă tâmpită, dintr-un puseu, dintr-o ambiție se ajunge la o nenorocire. I-am și spus „Băi, Iulia, mi-ai făcut un cadou de nu ai idee. M-ai făcut de râsul lumii, oamenii o să creadă că sunt un bătăuș”. Dar asta e… O să îi fac cadou toate articolele, i le pun frumos în ramă… Și îi duc și un buchet de flori, bineînțeles… Oricum, am iertat-o, este diamantul meu. Și copiii, normal”, a mai declarat Sabbagh.

Sursă foto: capital, ciao