Justin Bieber și Hailey Baldwin au cumpărat casa cu 8,5 milioane de dolari, în martie 2019. Proprietatea este situată chiar lângă clădirea lui Jeff Bezos, în valoare de 165 de milioane de dolari. Monterey Colonial, construită în anii 1930,  are cinci dormitoare și șapte băi și a primit o revizie majoră în 2018. Are pardoseli de stejar alb în tot spațiul de 6.132 de metri pătrați, precum și ferestre din podea până în tavan încadrate în oțel pentru o senzație ultramodernă. 

Cum arată casa lui Justin Bieber

Zonele comune de zi includ o cameră mare care se deschide spre un patio, o bucătărie modernă cu aparate SubZero și Wolf, un bar și o cramă inspirată de Art Deco cu un tapet unic cu imprimeu din Martinica, care ar fi fost inspirat de Beverly Hills Hotel. Există de asemenea, un birou cu rafturi de cărți încorporate, care duce direct pe terasa de la piscină printr-un set de uși franceze.

Patru din cele cinci dormitoare sunt situate la etajul al doilea (o cameră la parter poate fi folosită ca un dormitor pentru staff sau dormitor pentru oaspeți), inclusiv dormitorul principal, care are un tavan boltit cu grinzi expuse, un șemineu elegant și modern și o zonă de relaxare confortabilă. Baia în stil spa are chiuvetă dublă, un duș închis cu sticlă, o cadă adâncă și un dressing adiacent construit la comandă. 

În spate, o piscină este amplasată între o peluza verde și o cabană acoperită. Curtea din fața casei are un loc pentru foc, umbrit de măslini maturi.

Bieber le-a oferit fanilor o privire în casa lor printr-o serie de postări pe Instagram în toamna anului trecut. La acea vreme, el a descris în mod jucăuș o fotografie: „Cred că vreau să-mi vând casa din Beverly Hills, cine o vrea?”. 

Unde vă adăptostiți în caz de cutremur? Triunghiul vieții

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri