Kanye West, în plin episod psihotic. Primele semne s-au văzut la Paris

Kanye West, în plin episod psihotic. Primele semne s-au văzut la Paris
Derapajele lui Kanye West începute la Săptămâna modei de la Paris și continuate pe Instagram, i-au pus în gardă pe cei din jurul lui. Prietenii artistului au confirmat ceea ce bănuia toată lumea.

Surse apropiate de Kanye West sunt profund îngrijorate de el și confirmă, pentru Page Six, că artistul se află în plin episod psihotic. Prietenii fostului soț al lui Kim Kardashian cu care au vorbit jurnaliștii nu au nicio îndoială că recentul său comportament este rezultatul unei dezordini mentale și cred că este cel mai grav astfel de episod pe care l-a suferit rapperul.

Surse apropiate vedetei au spus că comportamentul său ciudat a început când l-a concediat pe publicistul care lucra pentru  prezentarea sa de modă din Paris, săptămâna trecută, apoi și-a abandonat planurile pentru spectacol și a pregătit în grabă un nou spectacol cu ​​tema „Viețile albe contează”. La prezentarea Balenciaga a apărut cu buza spartă și cu vânătăi pe față.

El  a realizat, de asemenea, un interviu uluitor cu Tucker Carlson împotrivă sfatului echipei sale, au mai declarat persoane din interiorul cercului de prieteni apropiați ai lui Kanye West. De atunci, el a concediat pe bandă rulantă consultanți și consilieri care nu au fost de acord cu el sau s-au opus ideilor sale, au spus aceleași surse. Ideile față de care artistul a primit opoziție au fost considerate în general antisemite sau rasiste.

Kanye West, în psihoză, face atacuri antisemite și vrea să candideze la președinție

În prezent, Kanye West încearcă să angajeze o nouă echipă orientată spre politică și a spus că dorește să se concentreze pe crearea unei platforme pentru a doua cursă prezidențială în 2024. (A și postat o șapcă de baseball cu „2024” imprimată pe margine.) Ei au mai spus că i-a îndepărtat pe apropiați folosind aceeași retorică în privat care l-a determinat să susțină public sloganul „Viețile albe contează” și să posteze pe Twitter remarci antisemite.

Potrivit Page Six, prietenii săi nu găsesc pe cineva care să ajungă la superstar și să-l convingă să caute ajutor profesional sau să-și tempereze comportamentul ciudat și autodistructiv. Asta și pentru că a devenit violent cu prietenii care au încercat să-l calmeze.  Amintim că Kanye West a fost internat din cauza unor probleme de sănătate mintală în 2016, iar în 2019 a spus că suferă de tulburare bipolară.

În weekend, Instagram a anunțat că restricționează contul lui West, deoarece compania a spus că a încălcat standardele sale, iar Adidas a anunțat că afacerea lui cu încălțăminte sport pe care o are în asociere cu brandul este în curs de revizuire.

Sursa foto: Instagram