Kate Middleton, decizie radicală de sărbători. Vrea să ia lecții de canto. Are și un motiv

Kate Middleton, decizie radicală de sărbători. Vrea să ia lecții de canto. Are și un motiv
Dacă anul trecut, la concertul de colinde, Kate Middleton l-a acompaniat la pian pe Tom Walker, care a cântat melodia sa “For Those Who Can’t Be Here.”, anul acesta a preferat doar să savureze momentul. Dar a luat o hotărâre.

La concertul de colinde de la Westminster Abbey, organizat anul acesta de Kate Middleton, prințesa a spus că micuții ei nu se simt tocmai confortabil dacă vrea să le cânte. Iar dacă va face acest lucru, probabil că cei mici… nu o vor ierta. Dar s-a gândit la o soluție, ca să fie bine pentru toată lumea.

”La pian, te poți ascunde mai bine decât cu vocea. Sigur nu mă vor ierta copiii, dacă voi cânta. Nu știu dacă îmi consideră vocea slabă sau doar prea puțin pregătită. Probabil c-ar trebui să iau niște lecții”, a spus prințesa.

Ce ținută a purtat prințesa de Wales la concertul de colinde

Deși Anglia este în doliu după ce au pierdut-o pe regina Elisabeta, britanicii s-au bucurat de concertul de colinde de la Westminster Abbey, găzduit pentru a doua oară de Kate. La acest eveniment au participat regele Charles și regina consoartă Camilla, iar prințesa de Wales a întors toate privirile.

Soția lui William a optat pentru o ținută vișinie, despre care sursele spun că e posibil să fie creată de Eponine din Londra. Ea a asortat îmbrăcămintea cu o pereche de pantofi vișinii, o pereche de cercei din rubin, un clutch strălucitor și mănuși în aceeași nuanță. Prințesa a venit la concertul de colinde „Together at Christmas” alături de Prințul William și de copiii mai mari, prințul George și prințesa Charlotte.

Anul trecut a strălucit la pian

Într-o rochie roșie ca focul, eleganta Kate a strălucit anul trecut la concertul de colinde. Toți au rămas plăcut impresionați când au văzut-o cât de frumoasa a cântat, acompaniindu-l la pian pe Tom Walker, care a cântat melodia sa “For Those Who Can’t Be Here.”

Recomandarile noastre