Kate Middleton și-a pus extensii. Experții explică ce simbolizează noul look al soției prințului William

Kate Middleton și-a pus extensii. Experții explică ce simbolizează noul look al soției prințului William
Kate Middleton a trecut la look-ul de toamnă. Specialiștii spun că a apelat la extensii pentru a adăuga volum șuvițelor sale.

Kate Middleton a fost apreciată pentru noul său look, iar fanii regali sunt pur și simplu înnebuniți de stilul prințesei lor preferate.

După o vacanță de vară cu familia, Kate Middleton și-a reluat angajamentele regale în această lună. Mamă a trei copii, soția prințului William arată mai bine ca niciodată și noua imagine o avantajează. Ea a fost văzută la Cupa Mondială de Rugby, dar și supraveghiind succesul unor acțiuni caritabile, cum a făcut la HMP High Down din Surrey.

Stilistul Lisa Talbot susține că noua tunsoare indică un membru „tânăr și modern” al familiei regale, care este dornic să „îmbrățișeze un look nou”.

Kate e dornică să se schimbe odată cu vremurile

Lisa a declarat pentru FEMAIL că look-ul în continuă evoluție al prințesei Kate este un semn că aceasta este dornică să urmeze tendințele și să se schimbe odată cu vremurile, așa cum evoluează și familia regală.

Kate Middleton a trecut la look-ul de toamnă

Deși nu a făcut o schimbare drastică, Kate a apărut cu o cărare la mijloc, până acum preferând o cărare laterală, iar acest lucru a schimbat-o mult. De asemenea, a optat pentru bucle perfecte, în stilul anilor ’70.

„Arată încredere, empatie, bunătate”

Potrivit Lisei, noul look al lui Kate este un semn că e dispusă că fie la curent mereu cu noile tendințe. „Odată cu venirea unui nou sezon, este minunat să o vedem pe Kate prezentând o nouă coafură, care este puțin mai scurtă și cu mai multe straturi.

Cred că acest lucru semnifică o prințesă tânără și modernă și care dorește cu adevărat să adopte un look proaspăt creând un brand personal care să atragă publicul către ea. Arată încredere, empatie, bunătate și o dorință de a arăta că este ca multe femei care pot și se vor schimba odată cu vremurile”, a mărturisit specialistul.

La rândul său, experta în extensii de păr Louise Bailey și hair stylist al vedetelor a remarcat folosirea de către prințesă a extensiilor de păr în realizarea noului său look. Louie a explicat că prințesa a optat pentru extensii pentru a adăuga „un pic mai multă grosime șuvițelor sale”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre