Kate Middleton poartă rochii închiriate. A făcut spectacol la ultima apariție

Kate Middleton poartă rochii închiriate. A făcut spectacol la ultima apariție
Săptămâna trecută, Kate Middleton și prințul William au participat la premiile Earthshot Prize din SUA. Iată cu ce s-a îmbrăcat ducesa.

Cu o rochie închiriată și un colier în valoare de 20 milioane de dolari. Așa a apărut zilele trecute Kate Middleton.

Kate Middleton poartă rochii închiriate. A făcut spectacol la ultima apariție

La gala din SUA, Kate Middleton a strălucit pur și simplu alături de prințul William. Ea a ales să poarte o rochie verde, cu mâneci lungi și umerii goi, care i-a scos în evidență trupul perfect și s-a asortat foarte cu colierul pe care l-a avut la gât. Este vorba de celebrul colier cu smaralde și diamante ce i-a aparținut regretatei prințese Diana. Ținuta a fost accesorizată și cu o pereche de pantofi purtând semnătura Gianvito Ross și o pereche de cercei Asprey.

Care e povestea colierului

Colierul purtat de Kate Middleton este estimat la valoarea de aproximativ 20 milioane dolari. Potrivit hellomagazine. superba bijuterie este realizată din 16 smaralde și i-a aparținut reginei Mary, soția Regelui George al V-lea, bunica reginei Elisabeta a II-a. Ulterior, colierul a ajuns în posesia Elisabetei a II-a însă, spun sursele, aceasta nu l-ar fi purtat niciodată în public.

Regina însă i l-a dăruit prințesei Diana drept cadou de nuntă în anul 1981. Aceasta l-a purtat pentru prima dată în anul 1985, când a dansat cu prințul Charles, la Melbourne. Ultima dată când se cunoaște că prințesa a ales să poarte acest colier a fost în timpul unei vizite la Galeria Tate, când avea 36 de ani.

Câți bani a plătit Kate pentru rochie

În ceea ce privește rochia pe care a purtat-o Kate la Earthshot Prize Awards din Boston, aceasta a fost închiriată de pe o platformă din Marea Britanie. Potrivit People, este un loc unde vedetele împrumută ținute de la marii designeri. A fost și un motiv pentru care Ducesa a făcut acest gest.

Invitații au fost rugați de organizatori să nu-și cumpere haine pentru a fi în ton cu tema evenimentului – protejarea Pământului. Pentru ținuta care a făcut-o să arate perfect, sursele spun că soția lui William ar fi plătit 74 lire sterline, adică aproximativ 86 de euro.

Recomandarile noastre