Secret sinistru. Kate Middleton are întotdeauna în bagaje aceste haine

Secret sinistru. Kate Middleton are întotdeauna în bagaje aceste haine
Prințesa de Wales este recunoscută pentru faptul că poartă de mai multe ori aceeași ținută, neavând nicio problemă să apară în repetate rânduri îmbrăcată în aceleași haine, spre deosebire de alte vedete care țin morțiș să poarte ceva o singură dată.

Kate Middleton nu se teme să recicleze și poartă întotdeauna o anume ținută în turneele regale, pentru că eticheta i-o impune și, în plus, cu ea nu poate da greș. În timp ce cei mai mulți dintre noi s-ar chinui să își facă bagajele pentru o călătorie în străinătate, fără presiunea suplimentară a diplomației internaționale, Prințesa de Wales are de luat în considerare un aspect în plus atunci când vine vorba de vizite oficiale. Ea are  în valiză, de fiecare dată, o ținută neagră de doliu, pe care să o îmbrace în caz că apare un deces neașteptat.

Gafa reginei Elisabeta a II-a a lansat o modă obligatorie

„Membrii familiei regale britanice sunt obligați să călătorească cu un ansamblu negru în cazul în care monarhul sau un alt membru regal de rang înalt decedează în timpul călătoriei”, a declarat expertul în istorie regală Jessica Storoschuk de la An Historian About Town pentru Page Six Style. Obiceiul a început după ce regina Elisabeta a II-a a făcut o greșeală rară de modă regală.

În anul 1952, ea a călătorit în Kenya fără rochie de doliu, iar tatăl ei, regele George al VI-lea, a murit între timp. Regina Elisabeta a trebuit să aștepte ca cineva să-i aducă o ținută adecvată înainte de a se întâlni cu Winston Churchill și alți lideri în Anglia, după moartea tatălui ei.

„După moartea neașteptată a tatălui ei, a fost nevoită să aștepte în avion, pe pistă, până când i s-a putut aduce o ținută neagră adecvată pentru a se schimba”, a declarat Storoschuk despre sosirea noii regine în Anglia, adăugând că „este mult mai ușor să păstrezi pur și simplu ținuta în garderoba de călătorie decât să aștepți”. După acel episod s-a instaurat regula: membrii familiei regale au obligația să includă o ținută neagră în bagaje, pentru orice eventualitate.

Kate Middleton a plecat la Boston având în bagaje o ținută neagră

Middleton, în vârstă de 40 de ani, și soțul ei, prințul William, în vârstă de 40 de ani, au ajuns la Boston (cu ținute negre la pachet) pentru începutul unei vizite de trei zile centrate în jurul Premiului anual Earthshot. Premiile de mediu ale Prințului de Wales vor fi decernate vineri seară, cu un program plin de vedete, printre care se numără Ellie Goulding – care a cântat la recepția de nuntă a cuplului regal din 2011 și la concertul regal de Crăciun de anul trecut – alături de Billie Eilish, Annie Lennox și Chloe x Halle.

Codul vestimentar de anul trecut a cerut participanților să poarte o ținută sustenabilă, așa că este posibil ca familia regală să urmeze aceleași orientări eco-conștiente în acest an; Middleton a purtat o rochie veche de 10 ani pentru evenimentul de anul trecut 2021.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre