Kate și William se vor muta definitiv la Castelul Windsor. E lovitura finală dată lui Meghan și Harry

Kate și William se vor muta definitiv la Castelul Windsor. E lovitura finală dată lui Meghan și Harry
Prințul și Prințesa de Wales urmează să se mute la Castelul Windsor, Adelaide Cottage fiind considerat doar un "punct de oprire".

În această vară, Kate și William au făcut un pas important, odată cu mutarea în casa cu patru dormitoare de pe domeniul Castelului Windsor.

Kate și William se vor muta definitiv la Castelul Windsor. E lovitura finală dată lui Meghan și Harry

Se pare că Harry și Meghan au mai pierdut o bătălie. Sursele spun că William și Kate au planuri de a se stabili în cele din urmă la castel pentru a se potrivi cu „nevoile” viitorilor regi, susține omentatoarea regală Christina Garibaldi. Această mutare este văzută ca o ultimă lovitură la adresa prințului Harry și a lui Meghan Markle, care au vrut „o suită de apartamente” în castel după ce s-au căsătorit. În schimb, regina le-a oferit Frogmore Cottage, în apropiere.

„Chiar își pun rădăcinile acolo”

„Se pare că William și Kate vor locui în castelul Windsor. Potrivit Royal Collection Trust, 40 de monarhi au numit Castelul Windsor casă de când a fost construit de William Cuceritorul în secolul al XI-lea. (…) și chiar își pun rădăcinile ca familie acolo.”, a mărturiit Garibaldi pentru Royally Us.

La rândul său, comentatorul regal Christine Ross, a adăugat: „Cred că au existat multe conversații, mai ales pentru că Adelaide Cottage este atât de mică. Au existat cu siguranță zvonuri și aluzii că Adelaide Cottage ar fi fost un punct de oprire până când se vor muta la Castelul Windsor, dar nu cred că ar fi făcut asta până când regina nu ar fi trecut în lumea drepților, ceea ce s-a întâmplat acum.

Nu cred că vom vedea această mișcare foarte repede. Cred că copiii lor au avut un nou an școlar atât de tumultuos, încât cred că mutarea este inevitabilă”. Meghan și Harry au locuit la Frogmore din aprilie 2019 până când au renunțat la îndatoririle regale în martie 2020. În primul interviu al lui Meghan după moartea reginei, Ducesa a descris perioada de doliu ca fiind o „perioadă complicată”, adăugând că a simțit o „recunoștință profundă” pentru că a avut șansa de a o cunoaște.