Actorul din House of Cards în vârstă de 61 de ani a fost inițial acuzat de „infracțiune sexuală” de către Anthony Rapp în anul 2017.

Agresați în anii ‘80

Miercuri, cei doi bărbați au înaintat un proces împotriva lui Spacey la New York, susținând că au fost „agresați” de actor în anii 1980.

Potrivit documentului legal, Spacey se confruntă cu două acuzații de agresiune și două acuzații de provocare a suferinței emoționale. Documentul, depus la o instanță americană, susține că „abuzul menționat anterior a constituit o infracțiune sexuală”.

Rapp, cunoscut pentru rolul său din Star Trek: Discovery, a susținut că Spacey l-a invitat la o petrecere în 1986, atunci când avea 14 ani.

La petrecere, Anthony a susținut că Spacey „s-a angajat într-un avans sexual nedorit” prinzându-și fesele și făcându-l să îi fie „teamă pentru siguranța sa”.

Al doilea reclamant a susținut că a fost invitat de Spacey în apartamentul său atunci când era adolescent și s-a angajat în acte sexuale, în repetate rânduri. Procesul susține, de asemenea, că Spacey a încercat să-l agreseze sexual pe bărbat în ultima sa vizită la apartament. Se spune că Spacey a ignorat „rezistența verbală și fizică” a băiatului.

Documentul legal menționează că aceasta a constituit „tentativă de viol și o infracțiune sexuală”. Bărbații îl dau în judecată pe actor pentru pagube nespecificate.

„Acest proces trimite un mesaj puternic că oricât de bogat, puternic sau celebru ai fi, nu ești deasupra legii. Clienții noștri așteaptă cu nerăbdare ziua lor în instanță și obținerea justiției”, a declarat avocatul care îi reprezintă pe ambii reclamanți.

Kevin, cunoscut pentru rolurile sale în filme celebre, s-a retras din ochii publicului de când acuzațiile au ieșit la lumină acum câțiva ani. Atunci, în 2017, ambele procese în care a fost acuzat s-au închis. Unul din cauză că reclamantul nu a vrut să depună mărturie, iar al doilea din cauză că cel care-l acuza pe actor a murit.

Kevin Spacey și-a cerut scuze pe Twitter

În anul 2017, Anthony a povestit în cadrul unui interviu despre presupusele agresiuni. 

„Stomacul meu se frământă. Și în ziua de astăzi am în cap atât de multe aspecte ale momentului respectiv. Totul este foarte confuz pentru mine”, a spus acesta.

Kevin a răspuns acuzațiilor de pe Twitter recunoscând că a fost „îngrozit” și că nu își amintește de întâlnire, alături de scuze.

„Dacă m-aș fi comportat așa atunci, așa cum descrie el, îi datorez cele mai sincere scuze pentru ceea ce ar fi fost un comportament nepotrivit”, a scris Kevin.

Simona Halep și-a luat zborul aseară cu avionul lui Țiriac

 

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp