Khloé Kardashian se laudă cu un cadou de 4000 de dolari în timpul pandemiei. Fanii ei sunt revoltați

Khloé Kardashian se laudă cu un cadou de 4000 de dolari în timpul pandemiei. Fanii ei sunt revoltați
Khloé Kardashian și-a petrecut vacanța alături de partenerul ei Tristan Thompson și de fiica lor True. Iar vedeta Keeping Up with the Kardashians încă sărbătorește Sezonul de Sărbători, cu numeroasele cadouri care continuă să apară.

Khloé Kardashian i-a mulțumit surorii sale Kim Kardashian pentru că i-a dăruit o geantă în formă de minge de baschet din cristal Judith Leiber, în valoare de 4000 de dolari. Mămica în vârstă de 36 de ani și-a etalat manichiura roșie în timp ce își prezenta geanta strălucitoare pe rețelele de socializare. Bijuteria este bătută cu cristale austriece negre și portocalii.

Surorile Kardashian, dur criticate de public pentru expunerea bogăției lor

Khloé și surorile Kardashian s-au confruntat cu mai multe valuri de reacții dure pentru că și-au etalat bogăția în timp ce multe familii se luptă pe plan financiar din cauza pandemiei COVID-19. Khloé a fost supusă atacurilor online săptămâna trecută pentru că s-a pozat în centrul unei grămezi de genți Louis Vuitton. Ea a postat fotografia pe Instagram, scriind: „Nu te descurca nepoliticos !!!!! (În cea mai bună voce a lui Kim K)”. 

„Trebuie să fie frumos!! Vă arătați gențile scumpe când majoritatea dintre noi nici măcar nu pot primi cadouri pentru copiii noștri de Crăciun! Crăciun fericit!”, „Este ciudat să vedem nevoia de a face fotografii cu genți scumpe când atât de mulți pierd literalmente totul. Sunt doar gândurile mele”, au scris fanii revoltați.

Khloé Kardashian a petrecut Crăciunul alături de iica ei True și iubitul Tristan

Ea a părut să nu fie dezamăgită de feedback, răspunzând cu emoticoane care râd. Fondatoarea brand-ului Good American s-a întors recent la casa din Los Angeles, venind din Massachusetts, locul în care a petrecut Crăciunul cu fiica ei True și iubitul Tristan.

„Khloé și True au avut o săptămână distractivă în Boston. S-au jucat în zăpadă, au făcut cumpărături și se bucurau de ieșirile din vacanță. De asemenea, au sărbătorit Crăciunul cu Tristan. Khloé și Tristan sunt bine. El i-a dăruit un inel cu diamante, dar nu este un inel de logodnă”, a dezvăluit o prietenă a lui Khloé Kardashian.

Cât de des o bătea, de fapt, Alex Bodi pe Bianca. Vedeta spune tot

Recomandarile noastre