Kim Kardashian, hărțuită de luni bune. Ce vrea de la ea urmăritorul ei

Kim Kardashian, hărțuită de luni bune. Ce vrea de la ea urmăritorul ei
Acum că e femeie singură, vedeta de reality show are tot felul de probleme. Kim Kardashian este hărțuită de luni bune, iar urmăritorul ei are planuri mari cu ea.

Kim Kardashian este în plin divorț cu Kanye West, însă despărțirea s-a produs de luni bune. Acum că este din nou femeie singură, începe să aibă tot felul de probleme bizare. Conform TMZ, Kim Kardashian este hărțuită de luni bune. Ca vedetă cu milioane de urmăritori din toată lumea, fosta lui Kanye trebuie să aibă grijă cu siguranța ei, tocmai de aceea umblă în permanență înconjurată de bodyguarzi. 

Sunt însă și situații în care Kim ajunge ținta unor obsesii, fără să știe acest lucru. Iar când fanii înrăiți nu reușesc să ajungă la vedetele preferate, pot depăși anumite limite, dacă prind momentul potrivit. 

Kim Kardashian e hărțuită de luni bune. A obținut ordin de restricție 

Conform presei Internaționale, Kim este urmărită de mai mult timp de către un fan care spune că s-a îndrăgostit de ea. Mai mult decât atât, bărbatul ar vrea să întrețină relații intime cu ea. TMZ a raportat că avocatul lui Kim, Shawn Holley, a depus vineri o cerere pentru a obține un ordin de restricției împotriva lui Charles Peter Zelenoff, în vârstă de 32 de ani. 

Kim susține în documentele instanței că Zelenoff a împărtășit postări pe rețelele sociale despre dorința sa de a avea o relație fizică cu ea, precum și postări deranjante despre faptul că încerca să intre în proprietatea ei. Fondatoarea Skims, în vârstă de 40 de ani, este deosebit de deranjată, deoarece se pare că fanul devine din ce în ce mai frustrat de incapacitatea sa de a avea acces la ea, de care se teme că ar putea duce la o explozie violentă. 

Kim a mai adăugat și că bărbatul a postat pe rețelele sociale videoclipuri realizate la marginea proprietății ei, lucru care a speriat-o. Reamintim că fosta lui Kanye a fost jefuită la Paris în 2016, în camera ei de hotel, lucru care a traumatizat-o la vremea respectivă. Ulterior incidentului, familia Kardashian a luat hotărârea să întărească paza. 

Foto: Facebook

Bella Santiago, artista de origine filipineză care a reușit în România. Are o poveste tristă în spate

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre