Soțul ei Kanye West, surorile Khloe și Kourtney Kardashian, Kendall și Kylie Jenner și mama Kris Jenner sunt pe lista de invitați, precum și câțiva prieteni apropiați, inclusiv Jonathan Cheban. Se zvonește că petrecerea ei ar fi în Caraibe, dar ține locația complet secretă, astfel încât oaspeții ei celebri nu vor ști unde se îndreaptă, până nu vor ajunge.

Invitații au fost testați pentru Covid-19

Oaspeții au fost deja testați pentru coronavirus și vor fi testați din nou în weekend pentru a se asigura că toată lumea care pleacă în călătorie este în siguranță. Există o mulțime de speculații cu privire la locul în care aceștia ar pleca, o opțiune fiind Insula Necker a lui Richard Branson. O altă alegere ar putea fi Kamalame Cay, o insulă privată din Bahamas, unde Serena Williams și-a petrecut luna de miere cu Alexis Ohanian în 2017.

Surorile Kardashian-Jenner vizitează în mod regulat resortul din Amanyara. Familia este, de asemenea, un mare fan al stațiunilor din Bora Bora și Caraibe.

„Toți oaspeții știu când trebuie să fie pregătiți pentru zborul care va părăsi zona Los Angeles, la începutul săptămânii viitoare. Destinația este ținută strict sub acoperire din motive de confidențialitate, dar asta nu împiedică pe toată lumea să speculeze”, a declarat o sursă apropiată familiei.

Cum s-a schimbat Kim Kardashian de-a lungul timpului

Parcurgerea imaginilor cu ținutelor purtate de-a lungul anilor de Kim Kardashian West, care împlinește 40 de ani astăzi, dovedesc cât de încrezătoare arată chiar și în cele mai „discutabile” dintre ele.

Aproape fiecare look răsuflă dramatism și sex-appeal de la începuturile sale ca stilist și asistenta lui Paris Hilton, până la cele mai recente apariții pe covorul roșu, înainte de pandemie. Un exemplu bun ar fi rochia de epocă Alexander McQueen, pe care a purtat-o la Vanity Fair’s Oscars afterparty, la începutul acestui an. 

Kim Kardashian and Paris Hilton during „Entourage” Los Angeles Premiere – Red Carpet at Cinerama Dome in Hollywood, California, United States. (Photo by Gregg DeGuire/WireImage)

Cu mult înainte să își facă numele cunoscut, prietenia ei cu Paris Hilton a dat startul carierei sale în modă. Înainte de celebrul serial Keeping Up With The Kardashians, difuzat pentru prima dată în 2007, ea a fost angajată de Paris Hilton ca stilist personal și asistent, alegându-i ținutele pentru Simple Life.

Dacă s-ar identifica anul în care Kardashian West a început să treacă către un stil mai elegant, ar fi 2012. Și dacă s-ar întreba de ce, răspunsul ar fi: Kanye West. Din momentul în care a început să iasă la întâlniri cu muzicianul, a început să își transforme garderoba. De exemplu, un episod din KUWTK din primele zile ale relației lor, West și-a adus stilistul personal în casa vedetei, pentru a-i curăța dulapul.

Român condamnat în Germania după 28 de ani de la omorul comis. Arma crimei

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri