Kim Kardashian studiază pentru a deveni avocat, dar nu are de gând să renunțe la selfie-urile sale provocatoare sau la stilul de a-și dezvălui pielea.

În timpul primei părți a reuniunii „Keeping Up With the Kardashians”, gazda Andy Cohen a întrebat-o pe vedeta în vârstă de 40 de ani dacă intenționează să „renunțe la a se prezenta atât de sugestiv sau provocator” în următoarea fază a vieții sale profesionale. „M-am gândit la asta. Și apoi m-am gândit: „Poți face totul. Poți face orice vrei ”, a răspuns Kardashian.

„Așa cum îmi amintesc că m-am dus o dată la Casa Albă și mi-am spus:„ Ooh, tocmai am postat o poză în bikini, știi, sper că nu se uită la Instagram-ul meu cât sunt aici! ”Și apoi m-am gândit: „Știi ce, trebuie să fii tu”. 

Kim Kardashian nu-și schimbă stilul pentru carieră. Face compromisul doar pentru copii

Kardashian a mărturisit totuși că își va schimba aspectul dacă vreunul dintre cei patru copii ai ei cu soțul înstrăinat Kanye West – Nord, 8, Saint, 5, Chicago, 3 sau Psalmul 2 – se va simți inconfortabil. „De asemenea, nu vreau să-mi jenez copiii sau să-i fac să se simtă cumva dacă sunt la liceu și sunt mama jenantă care pozează în selfie-uri și bikini”, a spus ea. „Vor exista limite”.

A picat baroul de două ori 

Deși fosta soție a lui Kanye West visa la această carieră, rezultatele examenului de Barou nu au fost deloc pe măsura așteptărilor sale. Într-un episod al show-ului „Keeping Up With The Kardashians”, vedeta a povestit că a picat de două ori examenul de Barou, dezvăluind că a fost extrem de dezamăgită de rezultatele obținute. 

„Am picat. La naiba. E chiar frustrant. Mă simt dezamăgită, total dezamăgită”. Vedeta a arătat rezultatul testului în fața camerelor de filmat, încercând să pară optimistă. „Punctajul total a fost de 463 de puncte, iar eu am obținut un scor la fel ca cel de data trecută, bine… poate chiar mai rău. Dar nu vreau să mă stresez din cauza asta. Nu vreau să mă stresez, vreau doar să fac mai bine în viitor”, a spus Kim Kardashian. În prezent, vedeta urmează să susțină examenul „baby bar” luna aceasta.

Foto: Facebook

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp