Kim Kardashian se mută în casa lui Cindy Crawford. Și plătește o sumă aberant de mare pentru asta – Imagini din interior

Kim Kardashian se mută în casa lui Cindy Crawford. Și plătește o sumă aberant de mare pentru asta – Imagini din interior
Kim Kardashian cumpără o casă de 61 de milioane de lire sterline cu patru dormitoare și cu o alee pietonală spre plajă, în Malibu, unde locuia Cindy Crawford.

Conacul idilic de pe plajă, în valoare de 61 de milioane de lire sterline, situat într-unul dintre cele mai exclusiviste cartiere din Malibu, i-a fost recomandat prin intermediul surorii sale și a colegei de platou din Keeping Up With The Kardashians, Kendall Jenner, în vârstă de 26 de ani. Kim Kardashian dorește un „nou început” în  locuința cu patru dormitoare din Malibu, dezvăluie The Sun.

Uimitoarea casă se mândrește cu această piscină incredibilă. Zona de living este un adevărat spectacol, cu vedere panoramică la ocean. Zona de luat masa este perfectă pentru a găzdui întregul clan Kardashian. Casa se află pe marginea unei stânci, multe camere având balcon pentru a profita la maximum de priveliștea uimitoare.

Cum arată noua reședință de vacanță a lui Kim Kardashian

Ferestrele imense cu geamuri din sticlă, din podea până în tavan, de pe nivelul inferior al casei, sunt făcute pentru a trăi din interior spre exterior și inundă camerele cu lumină naturală. Întreaga atmosfera e naturală și familiară, cu mobilier și canapele de culoare deschisă. Există o masă imensă din lemn – perfectă pentru petreceri și reuniuni – în timp ce canapeaua în formă de L din salon este ideală pentru a te relaxa. O bibliotecă de stejar și un televizor uriaș completează configurația răcoroasă a spațiului de locuit.

Între timp, bucătăria are o insulă mare, cu o plită proprie, ceea ce o face să fie în centrul atenției. Există o mulțime de dulapuri din lemn pentru depozitarea gustărilor, în timp ce aparatele din oțel lucios și o hotă de cuptor dau un aer modern. Dormitorul principal de care se va folosi Kim Kardashian are un pat imens pe un decor din lemn, așezat pe un covor de culoare neutră. Un fotoliu și un șemineu dau un aer clasic încăperii, în timp ce o plantă în ghiveci adaugă un strop de culoare.

Cu toate acestea, ferestrele imense sunt atracția, oferind o priveliște de invidiat asupra plajei Malibu de jos. Toate camerele de la etajul superior au balcoane private cu vedere spre o piscină înconjurată de copaci pentru intimitate.

Kim Kardashian se mută la Cindy Crawford

Casa de 7.400 de metri pătrați a fost deținută cândva de supermodelul Cindy Crawford și are 4 dormitoare și 5 băi, plus mai multe zone de locuit spațioase cu vedere la plajele și munții din jur. Fotografiile uimitoare, obținute de la TopTenRealEstateDeals.com, arată incredibila locuință pe care Kim Kardashian o va numi în curând acasă.

O sursă a fost prima care a declarat pentru The Sun cum a ajuns Kim la această proprietate: „Kaia Gerber, fiica lui Cindy, este prietenă bună cu Kendall Jenner și i-a dat pontul despre vânzare – Kendall știa că Kim vrea să cumpere o locuință pentru a lua un nou start departe de Kanye. Acesta este primul loc pe care îl cumpără fără contribuția lui Kanye și, deși nu va locui acolo cu normă întreagă, vrea un loc în care să-și poată petrece vacanțele cu copiii”.

Sursa foto: The Sun / TopTenRealEstateDeals.com