Kourtney Kardashian pune în pericol sănătatea fiului ei, cu bună știință. Și se mai și laudă cu asta! Foto

Kourtney Kardashian pune în pericol sănătatea fiului ei, cu bună știință. Și se mai și laudă cu asta! Foto
Kourtney Kardashian este o mamă iresponsabilă? Ea e acuzată că pune în pericol sănătatea fiului ei și se mai și laudă cu asta pe rețelele de socializare unde e urmărită de peste 214 milioane de fani.

După ce vedeta a trecut printr-o schimbare radicală de look, ea devenind blondă, decolorându-și părul brunet, acum și fiul ei în vârstă de opt ani a trecut prin aceeași transformare, făcând cunoștință, prima dată în viața lui, cu peroxidul.  Tatăl copilului, antreprenorul Scott Disick a dezvăluit pe Instagram că Reign, fiul lui și al fostei sale, Kourtney Kardashian, în vârstă de opt ani, este și el acum cu părul decolorat, de un blond platinat, și arată cu mândrie rezultatul.

Reign fiul lui Kourtney Kardashian și al lui Scott Disick

Totul s-a întâmplat după ce mama băiatului,  Kourtney Kardashian, a devenit recent blondă. Acum, Reign Disick încearcă și el acest look. Scott Disick, în vârstă de 39 de ani, a postat fotografii cu fiul lor de opt ani care se mândrește cu noul look. Într-una dintre imagini, micuțul și-a etalat părul blond, coafat la perfecție, în timp ce strângea în brațe o minge de fotbal american.

„Șireturile afară”, a scris Scott cu litere îngroșate în fotografie.

Reign fiul lui Kourtney Kardashian și al lui Scott Disick

El le-a oferit fanilor o privire de aproape la părul vopsit al fiului său într-o a doua fotografie, un prim-plan care îl surprinde pe Reign din profil.

Mama lui Reign s-a decolorat și ea blondă, zilele trecute

Brunet naturală, Reign este cel mai mic copil al lui Kourtney și Scott. Cei doi, care s-au despărțit în 2015, mai au un fiu, Mason, în vârstă de 13 ani, și o fiică, Penelope, în vârstă de 10 ani, arată Daily Mail.

Noua coafură a copilului vine la doar câteva zile după ce mama lui Reign, Kourtney Kardashian, a debutat cu un bob blond platinat în fața urmăritorilor de pe Instagram, în timp ce își etala look-ul. De asemenea, ea și-a răsfățat cei 214 milioane de urmăritori de pe Instagram cu o imagine de aproape a părului său proaspăt decolorat și blond, în timp ce trecea prin lungul proces de a deveni blondă. Vedeta a adoptat și o tunsoare nouă,  bob edgy, nou decolorată, într-o altă postare împărtășită duminică.

În timpul unui interviu cu People, în 2017, fondatoarea Poosh a vorbit despre colorarea părului ei și dacă preferă șuvițe mai deschise. „Am fost sora originală cu părul blond”, a spus Kourtney cu umor la vremea respectivă. „Am fost blondă în liceu pentru doar o lună. Cred că eram în clasa a 11-a sau așa ceva”. De asemenea, ea a explicat că: „Am avut părul mai deschis când eram însărcinată cu Penelope, care este probabil cel mai puțin preferat păr pe care l-am avut”.

Kourtney Kardashian și fiul ei, Reign

Rein, expus la chimicale toxice

Trebuie amintit că toate produsele de vopsire și decolorare a părului profesionale și semiprofesionale sunt notificate încă de pe ambalaj ca fiind interzise copiilor. Acestea au și un grad mare de toxicitate, de la vaporii pe care îi emană, mai ales peroxidul folosit în decolorarea părului închis la culoare.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre