Simona Ionescu / Redactor Șef

Kylie Jenner, cea mai bine plătită celebritate din 2020

Kylie Jenner, cea mai bine plătită celebritate din 2020
Salariul enorm pe care îl are o face nu doar cea mai bine plătită celebritate, ci înseamnă că a câștigat mai mult decât restul surorilor ei, la un loc.

Kylie Jenner a fost desemnată cea mai bine plătită celebritate din 2020 de către Forbes. Vedeta în vârstă de 23 de ani, a încasat o sumă de 540 milioane de dolari (403 milioane de lire sterline) înainte de impozitare în acest an, potrivit aceleași reviste.

Câștigurile lui Kylie au fost urmate de cele ale lui Kanye West, care a câștigat 170 de milioane dolari (126,3 milioane lire sterline), Roger Federer cu 106 milioane dolari (787,5 milioane lire sterline), Cristiano Ronaldo care a câștigat 105 milioane de dolari (780 milioane lire sterline) și Lionel Messi cu 104 milioane de dolari (772,6 milioane lire steline) .

Kylie Jenner, miliardară sau nu?

Noua sa „stare de avere” vine după ce Kylie Jenner a fost adăugată la lista miliardarilor Forbes și scoasă rapid de pe listă, după ce mulți au susținut că averea ei a fost exagerată.

Contabilul familiei Kardashian a prezentat la Forbes declarații fiscale de la compania de cosmetice Kylie Cosmetics, care a sugerat că a realizat vânzări de peste 300 de milioane de dolari (222,8 milioane de lire sterline) în anul 2016, publiciștii reclamând vânzări de 330 de milioane de dolari (245 milioane de lire sterline) în anul următor.

Dar, în mod dramatic, Forbes a retras numele lui Kylie Jenner dintre lista celor mai bogați ai lumii la scurt timp, publicând un articol care explica de ce tânăra „nu mai este miliardară”, susținând că în spatele averii sale există o „rețea de minciuni”.

Kylie a făcut o postare pe rețelele sale sociale după ce publicația a făcut acuzațiile, susținând că articolul Forbes conține „declarații inexacte și presupuneri nedovedite”.

„Este un site de renume … Tot ce văd sunt o serie de afirmații inexacte și ipoteze nedovedite. Niciodată nu am cerut niciun titlu și nici nu am încercat să mă ascund vreodată. Punct. Chiar și crearea de declarații fiscale care probabil au fost falsificate. Asta este dovada ta? Deci, doar ai crezut că au fost falsificate? De fapt, ce citesc eu aici? Mă descurc perfect. Pot numi o listă cu 100 de lucruri mai importante acum decât să mă fixez pe câți bani am. Mă simt binecuvântată dincolo de anii mei și am o fiică frumoasă și o afacere de succes”, a scris Kylie Jenner pe Twitter.

Forbes a susținut în articolul său că, Kylie nu era „o miliardară”, adăugând că „o analiză contabilă mai realistă a averii sale personale o pune la puțin sub 900 de milioane de dolari” (668,5 milioane de lire sterline).

„Dacă Kylie Cosmetics a realizat vânzări de 125 de milioane de dolari (928,5 milioane de lire sterline) în 2018, cum ar fi putut face 307 milioane de dolari (228 milioane de lire sterline) în 2016 (așa cum ar fi declarațiile fiscale ale companiei) sau 330 milioane de dolari (245 milioane de lire sterline) în 2017?”, a susținut publicația.

Premieră în România. Metrou construit de Primăria Sector 4 cu fonduri europene. Ce spune primarul Băluță

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre