Kylie Jenner, la brațul unui tânăr în orașul iubirii. Este începutul unei noi relații?

Kylie Jenner, la brațul unui tânăr în orașul iubirii. Este începutul unei noi relații?
Fanii lui Kylie Jenner sunt convinși că vedeta se întâlnește cu modelul palestinian Fai Khadra, deoarece cea mai recentă serie de imagini distribuită pe rețelele de socializare sugerează că perechea se află într-o excursie romantică la Paris.

Fotografiile chiar au stârnit întrebările fanilor despre locul în care se află fostul ei iubit și tatăl copilului ei, Travis Scott.

Tânăra în vârstă de 23 de ani s-a sprijinit în brațele tovarășului ei de sex masculin în orașul iubirii.

Mulți fani și-au exprimat bucuria pentru noua presupusă relație a lui Kylie: „Am crezut că el se întâlnește cu @kendalljenner”, „Vreau ca voi să fiți împreună”,  „Vă întâlniți?”, „În sfârșit, Kylie te întâlnești cu cineva care este hot”.

 

Cum l-a cunoscut Kylie Jenner pe Fai Khadra

Fai este prieten cu Kendall Jenner de multă vreme. Ea l-a prezentat surorii sale Kylie și se pare că cei doi s-au îndrăgostit.  Fanii s-au grăbit să se întrebe cum va primi Travis vestea că mama fetiței lui se întâlnește cu altcineva.

„Travis ce părere are?”, „Unde este Travis?”, „Ți se pare ok să pleci fără Travis?”, au speculat fanii.

Nu este prima dată când Kylie este fotografiată cu modelul palestinian în vârstă de 28 de ani. În ultimele luni, vedeta s-a bucurat de o noapte în oraș cu sora ei Kendall.

La acea vreme, se zvonea că Kylie a fost văzută „braț în braț” cu Fai, care a venit și el la petrecere. El ar fi fost văzut mergând cu Kylie în afara clubului Bootsy Bellows din Los Angeles.

În vacanță în deșert

Kylie și Fai au fost, de asemenea, văzuți într-o mașină sport împreună și luând cina în Nobu. În iulie, vedeta din Keeping Up With The Kardashian s-a bucurat de o luxoasă călătorie în deșert, împreună cu Fai și sora ei, iar fanii au presupus relația lor de atunci. Kylie nu a confirmat însă dacă se întâlnesc.

Perechea are o istorie, deoarece au fost văzuți îmbrățișându-se la petrecerea de 50 de ani a lui Diddy, în decembrie.