Acum, tot ce își dorește Minogue e să ajungă în fruntea clasamentelor muzicale din Regatul Unit. Kylie Minogue are un palmares bogat, care include un premiu Grammy şi trei BRIT awards. Dar ea a mărturisit că ar fi „incredibil” dacă „Disco” ar ajunge în fruntea clasamentelor muzicale din Regatul Unit, transformând-o astfel în prima artistă solo cu albume clasate pe primul loc în topurile britanice de-a lungul a cinci decenii consecutive.

„Sună nebuneşte. Am 52 de ani. Aşa că, ştiţi, de-a lungul a cinci decenii… Mi se pare de necrezut”, a declarat Kylie Minogue pentru Reuters cu ocazia unui interviu în Londra.

Artista, care a vândut 80 de milioane de albume la nivel global, a mărturisit că a început să asculte muzică disco în copilărie.

Cum s-a apucat Kylie de muzică

„Aveam opt, nouă sau zece ani, înţelegeţi, abia începusem să ascult muzică, abia ştiam să pun singură discurile părinţilor… iar multe dintre ele erau cu muzică disco. Am avut mereu muzica disco în. În 2018, după albumul meu precedent, „Golden”, care a avut influenţe country, am ştiut că mă voi întoarce la muzica specifică ringului de dans. Nu ştiam că va fi ceva atât de evident precum disco. Dar ştiam că aceasta era direcţia spre care mă îndreptam”, a dezvăluit artista australiană.

Kylie Minogue a colaborat la compunerea tuturor melodiilor de pe albumul „Disco”, care a fost înregistrat, în cea mai mare parte, în timpul perioadei de izolare la domiciliu, într-un studio pe care artista a trebuit să îl amenajeze chiar în propria locuinţă.

Artista a mai spus că principalul single de pe album, deşi nu a fost scris ca un răspuns la pandemie, reflectă însă situaţia din prezent. „Suntem la milioane de mile depărtare în mii de feluri”, sunt primele versuri din „Say Something”. În 2020 acestea au căpătat o nouă semnificaţie.

Sursa foto: Instagram

Răzvan Simion și-a scos iubita brunetă în oraș. Dar cu cine se ținea de mână când ieșea de la The Grill?

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri