La 60 de ani de la moartea lui Marilyn Monroe se află secrete tulburătoare. Ultima descoperire, vinovată de supradoza ei

La 60 de ani de la moartea lui Marilyn Monroe se află secrete tulburătoare. Ultima descoperire, vinovată de supradoza ei
Viața lui Marilyn Monroe, una dintre marile dive de la Hollywood, nu a fost deloc ușoară. N-a știut mult timp nici cine îi este tată.

Marilyn Monroe a fost totdeauna afectată de faptul că nu și-a cunoscut tatăl. Dar adevărul a ieșit la lumină.

Un documentar ce va fi lansat în iunie în Franța arată cine a fost tatăl natural al lui Marilyn Monroe. E incredibil cum s-a aflat adevărul

Potrivit okmagazine.ro, un nou documentar despre viața lui Marilyn Monroe, intitulat “Marilyn, Her Final Secret”, va ieși pe piață în luna iunie, în Franța și va dezvălui care va fi identitatea celui care i-a dat viață uneia dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood. Pe numele său real Norma Jeane Mortenson, blonda a fost mereu afectată că nu și-a cunoscut tatăl, fiind crescută doar de mama sa.

Cum s-a descoperit identitatea tatălui

Pentru a descoperi cine este tatăl biologic al lui Marilyn, expertul în genetică Ludovic Orlando a folosit o mostră de păr de la vedetă, împreună cu o altă mostră de salivă de la un strănepot al lui Charles Stanley Gifford, cel care ar fi tatăl real al actriţei.

„Părul pe care l-am folosit de la Monroe a fost colectat de persoana care i-a îmbălsămat corpul în ziua în care a murit şi am putut extrage 22% din profilul ei genetic datorită unui fragment de ADN găsit în keratina”, a explicat regizorul şi producătorul documentarului, François Pomès.

Nu a vrut să-și asume rolul de tată

De-a lungul timpului, Marilyn Monroe a avut o presimțire că tatăl ei ar fi fost Charles Stanley Gifford. Acesta și mama actriței, Gladys s-au cunoscut în anul 1924, când aceasta era angajata unei case de producție de film și despărţită de soţul ei. Din iubirea celor doi a venit pe lume Marilyn, iar Gifford nu s-a simțit în stare să crească un copil și a părăsit-o. Blonda a încercat să vorbească cu Gifford când era adolescentă, dar a fost respinsă de el.

Lipsa tatălui ar fi pus o cărămidă solidă în episoadele ei de depresie, episoade care au dus-o la supradoză și, în final, la moarte.

Sursă foto: abtc.ng