La alții se poate, ai noștri politicieni pun SPP-iștii să le țină umbrela. Să râdem cu Prințul Charles și Boris Johnson. Video

La alții se poate, ai noștri politicieni pun SPP-iștii să le țină umbrela. Să râdem cu Prințul Charles și Boris Johnson. Video
Premierul britanic a ajuns de râsul internetului cu o pățanie în aer liber la un eveniment. El a fost filmat de audiență.

La alții se poate, ai noștri politicieni pun SPP-iștii să le țină umbrela. Boris Johnson i-a făcut pe internauți să râdă în hohote pe rețelele de socializare după ce a fost surprins „luptându-se” din răsputeri cu o umbrelă care nu voia să îi dea ascultare. Umbrela a fost întoarsă pe dos de vânt. Primul care a început să râdă de premier a fost chiar prințul Charles, prezent și el la eveniment.

Premierul Boris Johnson a fost văzut luptându-se să-și deschidă umbrela pe o vreme furtunoasă. El se afla la o slujbă de pomenire a sacrificiului ofițerilor de poliție care au murit la datorie. Alături de el se aflau oficiali și reprezentanți ai Casei Regale.

La alții se poate…

Imaginile video care au surprins momentul cu „umbrela imposibil de controlat”, și cu prințul Charles care a râs cu poftă de eforturile eșuate ale domnului Johnson de a deschide umbrela, au făcut ocolul internetului, potrivit standard.co.uk.

Avionul lui Nicolae Ceaușescu va rămâne în istorie, nu va ajunge la fier vechi. Un american l-a donat

Recomandarile noastre