Fiica premierului Boris Johnson e model de succes, chiar dacă are zeci de kilograme în plus

Fiica premierului Boris Johnson e model de succes, chiar dacă are zeci de kilograme în plus
„Să arăți ca o clepsidră e din nou la modă”. Acesta pare a fi motto-ul Larei, fiica lui Boris Johnson. Cu multe kilograme în plus față de un fotomodel obișnuit, aceasta susține că încrederea în corpului ei i se datorează lui Kim Kardashian.

În timp ce tatăl ei este ocupat să readucă țara la  forma inițială după criza provocată de  pandemie, fiica lui Boris Johnson e model de succes, chiar dacă are zeci de kilograme în plus. Ea demonstrează că femeile de dimensiuni mari se pot pune în formă. Și pot arăta cât se poate de atrăgător, cu ajutorul lenjeriei intime speciale.

Cel mai mare copil al premierului britanic, Lara, în vârstă de 28 de ani, este autorul unei serii de articole de îmbrăcăminte menite să „încurajeze” femeile, astfel încât să se simtă „în siguranță” în hainele lor.  Lenjeria de corp se strânge în talie pentru a sublinia curbele, scrie Daily Mail.  Pentru a-și promova piesele de lenjerie, Lara a pozat în haine de lux pentru ediția din septembrie a revistei Tatler. Într-o imagine alb-negru, ea apare purtând piese de lenjerie de culoare închisă, pe sub o rochie semi-transparentă, albă.

Fiica premierului Boris Johnson e model de succes

Lara susține că „să arăți ca o clepsidră este din nou la modă” din cauza influenței starului  american Kim Kardashian și a altor vedete. Cu toate acestea, ea a avertizat. „Aceste articole de îmbrăcăminte nu vor rezolva ceea ce s-ar putea să nu-ți placă la corpul tău.  Când sunt bine concepute, acestea îmbunătățesc ceea ce aveți deja, sau imită forma preferată a corpului de astăzi”.

Lara, unul dintre cei patru copii ai primului-ministru britanic, cu a doua sa soție, Marina Wheeler, a recunoscut că se simte îngrijorată puțin de ședința foto în care își arată lenjeria intimă. Ea a spus: „Îmi dau seama că aceasta este cea mai îndrăzneață poziție în care am susținut vreodată un interviu. Sunt goală de la brâu în sus”.

Ea a adăugat. „Pe măsură ce ieșim din blocaje multiple, hedonismul se combină cu dorința de a arăta cât mai bine”.

Lara, rezidentă la Londra, a pozat pentru revistă într-un sutien negru de 48 de lire sterline și unul de 55 de lire sterline de la Heist, un corset Spanx de 150 de lire sterline, o fustă Roland Mouret și o jachetă de la Miu Miu.

Sursa foto: daily Mail, Tatler

Apropiații dau detalii despre moartea soției lui Nicolae Botgros