La ce nu renunță Andreea Marin niciodată. Aceste două lucruri sunt sfinte pentru vedetă

La ce nu renunță Andreea Marin niciodată. Aceste două lucruri sunt sfinte pentru vedetă
Andreea Marin arată foarte bine și este extrem de atentă cu corpul ei, fiind adepta unui stil de viață sănătos. Iată care sunt cele două lucruri la care vedeta nu renunță niciodată.

Andreea Marin a anunțat recent că a trecut la dietă după sărbători. Aceasta a apelat la ajutorul unui nutriționist, care a învățat-o să renunțe la anumite alimente. ”Eu fac un experiment acum indicat de medicul meu, nu mănânc deloc, absolut deloc făinoase ( pâine, paste, cartofi, etc), nici dulciuri cu zahăr sau sucuri carbogazoase. Dar mănânc orice în rest, pește, brânzeturi, carne cine vrea poate mânca, unt, smântână, legume, verdețuri, etc.” , a scris vedeta pe Instagram. 

Mai mult decât atât, ”Zâna surprizelor” face și sport cel puțin jumătate de oră pe zi. Totuși, într-o postare recentă, Andreea Marin a recunoscut că lucrurile nu au stat întotdeauna așa. ”Am trecut și prin anii în care doar munca mă acapara zi de zi și acest dezechilibru mi-a afectat serios sănătatea, starea de bine, capacitatea de a fi creativă, relațiile cu cei din jur”, a scris aceasta pe rețeaua de socializare. 

La ce nu renunță Andreea Marin niciodată. Cele două lucruri sfinte 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania)

Prezentatoarea însă și-a învățat lecția și are două obiceiuri care i-au intrat în reflex. ”Am învățat atunci că, fără moderație și echilibru, nu se poate. Chiar dacă asta înseamnă un efort în plus sau somn mai puțin, totuși compensez azi prin energia pozitivă câștigată, poftă de viață și o stare de sănătate mult mai bună. O săptămână cu sănătate, zâmbete și spor!”, și-a încheiat vedeta mesajul. 

De când s-a apucat de dietă, ”Zâna” împărtășește constant cu internauții o serie de rețete din bucătăria personală. Acestea fac deliciul fanilor căci sunt ușor de realizat. Sunt și sănătoase și potrivite pentru cei ce țin dietă.

”În imagini, câteva sugestii pentru mesele de azi, pregătite fără pic de făină tradițională sau zahăr (doar făină de migdale pentru pâinea delicioasă dietetică, iar pizza are aluat din conopidă cu ou”, a scris prezentatoarea în dreptul imaginilor urcate pe Instagram. Găsiți ambele rețete postate săptămâna trecută și pe Rețete și Vedete.

Connect-R s-a întrecut pe sine! Uitați-vă la videoclip și veți înțelege!

Recomandarile noastre