Ce dietă ține Andreea Marin după sărbători. Vedeta s-a pus pe slăbit

Ce dietă ține Andreea Marin după sărbători. Vedeta s-a pus pe slăbit
Andreea Marin este, la cei 46 de ani ai săi, o apariție impecabilă de fiecare dată. Prezentatoarea are un corp de invidiat, pe care îl lucrează la sală, dar și cu o dietă corespunzătoare.

Sărbătorile au trecut și Andreea Marin s-a apucat de dietă, desi nu ai zice că are nevoie. Prezentatoarea este extrem de atentă când vine vorba de fizicul ei, astfel că după mesele copioase de sărbători aceasta a anunțat pe Instagram că s-a apucat de dietă și, spre încântarea fanilor, a dezvăluit exact ce face pentru a arăta bine. 

Prezentatoarea a început anul în forță și a împărtășit câteva imagini cu ea făcând mișcare în natură: “Ce zi minunată pentru a începe cu mișcare în natură azi!”, a transmis Andreea. 

A eliminat făinoase și sucurile carbogazoase 

Vedeta a apelat la ajutorul unui nutriționist și își prepară chiar propria pâine, din dorința de a mânca sănătos și fără multe calorii: “Mâine vă dau aici poze și rețeta pâinicii de dietă făcută fără făină tradițională, o bunătate! O poți transforma și în prăjitură dacă nu pui semințele și condimentele pentru pâine, ci îndulcitor ul din ștevie și eventual cacao, după dorința fiecăruia.

Eu fac un experiment acum indicat de medicul meu, nu mănânc deloc, absolut deloc făinoase ( pâine, paste, cartofi, etc), nici dulciuri cu zahăr sau sucuri carbogazoase. Dar mănânc orice în rest, pește, brânzeturi, carne cine vrea poate mânca, unt, smântână, legume, verdețuri, etc.” , a mai scris Andreea Marin.

În ceea ce privește mișcarea, prezentatoarea are grijă să facă măcar jumătate de oră de sport pe zi, mărturisind că, împreună cu evitarea meselor cu patru ore înainte de culcare, acestea o ajută mult în lupta cu kilogramele: “Mișcare în aer liber, caut să fie jumătate de oră zilnic, excepții doar rar, când chiar nu pot dintr-o cauză bine motivată. Seara mănânc cel mai târziu cu 4 ore înainte de culcare și las spațiu între mese câteva ore, minim 3. Sunt și alte detalii în dietă, nu doar aceste principii generale, dar care sunt specifice fiecărui om în parte, de aceea am făcut întâi analizele de sânge cerute de nutriționista mea”, a încheiat vedeta. 

Busuiocul, bun în mâncare, dar și pentru organism

Recomandarile noastre