La cum arată locul, garantat arhitecta a ales. Unde se răsfață în vacanță Răzvan Simion și iubita sa, Daliana – Exclusiv

La cum arată locul, garantat arhitecta a ales. Unde se răsfață în vacanță Răzvan Simion și iubita sa, Daliana – Exclusiv
Răzvan Simion și iubita sa, Daliana Răducan, au plecat într-o vacanță care, cel puțin în primele zile a fost secretă. Tânăra a oferit câteva imagini din paradis.

Marți, Daliana Răducan a dezvăluit și unde se află. La cum arată locul, și vă invităm să priviți cu atenție clipul, este evident că ea a ales locul. Arhitecta lui Răzvan Simion l-a dus pe acesta într-un eco-resort din Mexic. Care pe lângă faptul că pare desprins din Avatar, e, de fapt, o operă de artă în sine. Dar una în care se locuiește.

Azulik Residence este o sculptură locuibilă de 990 m2 concepută de Roth, fondatorul și arhitectul Azulik, situată pe o proprietate de 10 hectare în mijlocul junglei, la doar 30 de minute de emblematicul oraș Tulum, în Peninsula Yucatán. „La Azulik, o călătorie senzorială curioasă este pusă în mișcare de nimic altceva decât de o priveliște a naturii care coexistă în mod dinamic cu experiența de zi cu zi a vieții.

Vieți întregi sunt influențate de cele mai simple și mai neexplorate imagini ale fericirii – unde oamenii se reconectează cu natura, arta și strămoșii. Co-creează pentru a te reconecta cu noi!”, este unul din mesajele cu care neobișnuitul resort își face reclamă.

Arhitectura e cea care i-a adus împreună pe Daliana Răducan și Răzvan Simion

În timp ce urmează să ia o decizie cu privire la retragerea din emisiunea de la Antena 1, cunoscutul prezentator și-a dus iubita în vacanță și a ținut secretă deplasarea. Nimic pe conturile sale de social media nu amintesc de vacanță. Cea care a devoalat misterul e iubita sa, Daliana Răducan, care a postat imagini din paradisul verde, menționând „Christmas time” cu iubitul ei și inimioare. Fără însă a puncta și unde se află.

Abia marți arhitecta a revenit cu o postare în care menționează locația. Iar la cum arată aceasta, e de la sine înțeles cine a avut inițiativa acestui loc special. Deși, e lucru știut,  așa cum au spus-o de la începutul relației lor, arhitectura e cea care i-a adus împreună pe Daliana Răducan și Răzvan Simion.

Recomandarile noastre