Răzvan Simion, orbit de iubire pentru Daliana Răducan. Bruneta l-a făcut băiat de casă

Răzvan Simion, orbit de iubire pentru Daliana Răducan. Bruneta l-a făcut băiat de casă
Cu puțin timp în urmă, iubita lui Răzvan Simion, Daliana Răducan, a împlinit o frumoasă vârstă. Ce a făcut prezentatorul.

De când e împreună cu Daliana Răducan, Răzvan Simion e schimbat radical. Prezentatorul ar face orice pentru fericirea ei.

Răzvan Simion, orbit de iubire pentru Daliana Răducan. Bruneta l-a făcut băiat de casă

Daliana Răducan a tras lozul cel mare atunci când l-a acceptat pe Răzvan Simion în viața ei. Prezentatorul pur și simplu o adoră și, dacă până nu demult ținea relația departe de ochii curioșilor, acum le arată tuturor ce înseamnă pentru el. El a postat pe rețeaua de socializare o fotografie cu el și Daliana, într-un restaurant luxos.

Cei doi țin în mâini două pahare cu vin și sunt mai fericiți ca niciodată. „20 de zile în august. 10 ani în calendar. Doar astea sunt lucrurile ce ne despart. Altfel… milioanele de secunde împreună ne unesc pe vecie. La mulți ani, iubita mea! @daliana.raducan”, au fost cuvintele prezentatorului.

„Te iubesc mai mult decât îmi suportă cuvintele”

Nu demult și Răzvan și-a serbat ziua, iar Daliana i-a făcut cea mai frumoasă declarație de dragoste, așteptându-l într-o cameră plină cu petale de trandafiri, șampanie scumpă și un tort excepțional. „Te iubesc mai mult decât îmi suportă cuvintele! La mulți ani!”, a scris bruneta pe rețelele sociale.

Nici prietenii, colegii și copiii lui Răzvan sau apropiații n-au stat degeaba, ci s-au întrecut în tot felul de mesaje. „La mulți, mulți ani, om! Să fii cel mai fericit! Toate zilele să-ți fie cu soare”, a fost urarea Ramonei Olaru.

Răzvan, dependent de o pastilă albastră

Cu ceva timp în urmă, prezentatorul a mărturisit că e dependent de o pastilă albastră, care îi dă o stare de bine și îi taie pofta de mâncare. „Eu iau în fiecare zi o pastilă albastră, care mă revigorează, este o vitamină ce îmi dă așa o stare de bine.

Acum, că mi-ai zis la zodie că nu o să-mi meargă bine, o să iau pastila degeaba. Eu sunt super influențabil, dacă îmi zici că îmi merge rău, așa o să-mi meargă. Ce o fi în pastilele astea de le iau? Nici nu mă supăr, nici nu mi-e foame. Repet, una dintre ele este albastră”, a povestit el la Antena 1.

Sursă foto: instagram