Lacul care apare și dispare în mod bizar în Bucegi. Oamenii spun că e locul de intrare spre Iad

Lacul care apare și dispare în mod bizar în Bucegi. Oamenii spun că e locul de intrare spre Iad
Specialiștii în paranormal susțin despre Munții Bucegi că sunt un adevărat pol energetic. Iar lucrurile care se întâmplă aici sunt pur și simplu incredibile.

Sunt multe poveștile despre Munții Bucegi, dar parcă una e cu adevărat greu de înțeles și de acceptat. Ce se întâmplă cu lacul misterios.

Lacul care apare și dispare în mod bizar în Bucegi. Oamenii spun că e locul de intrare spre Iad

Povestea lacului misterios care apare și dispare în Munții Bucegi reușește să dea fiori. Bătrânii din zona montană spun că este văzut destul de rar, dar întotdeauna după ce moare cineva. Acesta este motivul pentru care oamenii sunt convinși că este locul de intrare spre Iad și drept urmare evită cât mai mult posibil să treacă prin zonă.

Apariția lacului anunțată de fenomene extreme

Mai mult, fiecare apariție a lacului e anunțată de fenomene extreme. Ce se întâmplă concret? Dintr-o dată vremea începe să se strice, vântul bate cu putere, iar în noaptea de dinainte grindina pare că distruge totul în cale. Ulterior, din pământ, din iarbă seacă, apare lacul și dispare imediat ce o persoană intră în apa sa.

Puterea vrăjitoarei

De acest lac ciudat se leagă și o mulțime de legende. Se spune că în vremurile îndepărtate, în zona Poiana Țapului ar fi existat într-adevăr un lac permanent, dar în mijlocul acestuia își ducea zilele o vrăjitoare cu mari puteri, a cărei plăcere era să chinuiască copiii. Supărată, zâna lacului a scufundat vrăjitoarea împreună cu casa ei. De atunci se crede că bătrâna, supărată, la anumite intervale de timp, le arată tuturor cine este, răpește câte o persoană, apoi se face nevăzută.

Templul atlanților

Dar mai există și o altă legendă. Pasionații de fenomenele paranormale susțin că e posibil ca în acest loc să existe un templu al atlanților, unde au loc sacrificii ritualice. Iar oamenii care dispar sunt de fapt ofrande pentru zei. Fie că au fost localnici curioși să vadă dacă lacul există cu adevărat sau turiști în căutare de senzațional.

 

Vocile de dincolo

Există și declarații șocante ale unor persoane care spun că au văzut cum a apărut lacul. Acestea povestesc de o negură neagră care s-a lăsat peste munți și au început să se audă plânsete din adâncul pământului. Să fie, într-adevăr, poarta dintre două lumi, se tot întreabă cei care studiază sau inventariază lucrurile încărcate de mister?

Sursă foto: stiridinlume, enigmatica