Lady Gaga s-a dezbrăcat în public pentru o fană. Gestul are în spate o poveste incredibilă

Lady Gaga s-a dezbrăcat în public pentru o fană. Gestul are în spate o poveste incredibilă
Încă o scenă incredibilă s-a întâmplat zilele trecute, având-o în prim plan tot pe Lady Gaga. După ce aceasta a fost fotografiată în colanți și bustieră, etalând o siluetă care a lansat multe comentarii vizavi de o posibilă sarcină, artista a ajuns să se dezbrace, în public, pentru o femeie.

Întreaga poveste a fost devoalată la TV Today chiar de una din părțile implicate.  O tânără din Malibu, Shannon McKee (27 de ani), s-a întâlnit întâmplător cu Lady Gaga într-un supermarket.

”Am intrat în market și i-am zis: Hei, ce jachetă șmecheră porți! Apoi mi-a răspuns: Mulțumesc! Am recunoscut oarecum vocea, dar nu prea abordez celebrități”, a povestit tânăra. Totuși, după ce a ieșit din magazin, s-a gândit că merită să îi spună vedetei cât de mult înseamnă pentru ea.

”Aveam o poveste pe care voiam să o împărtășesc cu ea. Simțeam nevoia să o audă de la mine. Așa că am mers înapoi și i-am zis: Hei, ești Lady Gaga, nu?. Prietenul meu cel mai bun din liceu era un mare fan de-al tău, iar tu ești motivul pentru care mi-a recunoscut că este gay.

Primele lui 5 tatuaje îți sunt dedicate, iar fratele meu mi-a mărturisit recent și el că este gay. Voiam să îți mulțumesc pentru că ești un aliat incredibil. (…) În timp ce-i povesteam despre prietenul meu, și-a dat jacheta jos și mi-a zis: Ți-a plăcut jacheta mea așa mult. Uite. E a ta. Pune-o pe tine. Fii tu șmecheră cu ea acum”, a povestit Shannon la postul de televiziune menționat.

Lady Gaga ieșise la cumpărături cu iubitul ei, Michael Polansky. Artista nu a vrut să se fotografieze Shannon, însă i-a oferit jacheta ei în schimb. În momentul respectiv, artista era îmbrăcată în echipament sportiv, colanți și bustieră, cizme înalte cu toc, o mască de protecție albă și o poșetă roșie.

Lady Gaga, al cărui nume real este Stefani Joanne Angelina Germanotta, a cunoscut faima internaţională după lansarea albumului său de debut ”The Fame” în 2008, urmat de ”Born This Way” în 2011. Recent a lansat o piesă împreună cu Ariana Grande.

Sursa foto: Instagram / Lady Gaga