Lady Gaga și Brad Pitt, parteneri pe marele ecran într-un nou film de acțiune

Lady Gaga și Brad Pitt, parteneri pe marele ecran într-un nou film de acțiune
După succesul înregistrat în 2018 cu filmul “S-a născut o stea”, unde l-a avut partener pe actorul Bradley Cooper, Lady Gaga se întoarce pe marile ecrane, de data aceasta într-un film de acțiune bazat pe un roman japonez.

 Cântăreața de 34 de ani a fost nominalizată la Oscar în 2018 pentru personajul jucat în filmul “S-a născut o stea”, care l-a avut ca regizor chiar pe Bradley Cooper, partenerul ei de pe ecran.

Planurile pentru remake-ul filmului au început în 2011, când regizor trebuia să fie Clint Estwood iar actrița principală ar fi fost Beyonce. Filmul a rămas în stadiu de dezvoltare avandu-i ca sugestii de parteneri de ecran pe actori ca Christian Bale, Leonardo di Caprio sau Tom Cruise până în 2016, când Bradley Cooper a semnat pentru a fi atât actor cât și regizor. Lady Gaga s-a alăturat distribuției în anul 2016.

 “Bullet Train” (tren de mare viteză), noul film în care va juca Gaga, este o adaptare a unei nuvele japoneze scrisă de Kotaro Isaka, pe nume “Maria Beetle”. Acțiunea, așa cum sugerează și titlul, va avea loc într-un tren de mare viteză care va fi locul de desfășurare a cinci asasini plătiți cu planuri misterioase.

 Brad Pitt, în rol de asasin

Se știe până acum că Brad Pitt va juca rolul unuia dintre asasinii din film, un personaj pe numele de “Ladybug” (gărgărița), însă nu este cunoscut momentan rolul pe care îl va interpreta Lady Gaga. Surse interne au declarat însă că aceasta nu va avea rol principal.

Anunțul legat de intrarea în echipă a lui Brad Pitt a venit anul acesta în iulie, după ce în luna februarie actorul a castigat premiul Oscar pentru personajul secundar jucat în filmul “A fost odată la Hollywood”.

“Bullet Train” se pare că va păstra decorul japonez descris în carte, iar printre actorii confirmați din distribuție se numără și Michael Sannon care este dublu nominalizat la Oscar, dar și Masi Oka, actor născut în Tokyo, acolo unde va porni și acțiunea filmului de altfel.

Iubita lui Alin Oprea s-a săturat să tacă. E de neoprit și spune totul despre relația lor