Larry King, mutat de la Terapie Intensivă. Care e starea jurnalistului

Larry King, mutat de la Terapie Intensivă. Care e starea jurnalistului
Starea de sănătate a lui Larry King, 87 de ani, diagnosticat zilele trecute cu COVID-19, s-a îmbunătăţit, a transmis un purtător de cuvânt al Ora Media, companie de producţie înfiinţată de el. Jurnalistul a fost mutat de la Terapie Intensivă şi poate respira singur.

King a fost mutat de la Terapie Intensivă în ajunul anului nou şi a primit oxigen suplimentar, dar acum respiră singur, citează The Hollywood Reporter. Deja starea lui e mult mai bună. El a reușit să poarte un dialog prin videoconferință cu cei trei fii ai săi rămași în viață. Anul trecut, jurnalistul veteran a pierdut doi dintre cei cinci copii ai săi la doar câteva săptămâni: fiul său Andy, în vârstă de 65 de ani, a murit în urma unui infarct, iar fiica sa Chaia, în vârstă de 51 de ani, a murit de cancer pulmonar.

Legendarul om de televiziune este internat la Cedars-Sinai Medical Center din Los Angeles de mai bine de 10 zile. Se crede că Larry King a contactat COVID-19 de la un lucrător din domeniul sănătății care s-a dus la el acasă, a spus  o sursă apropiată familiei, potrivit presei de peste ocean. În plus, și unul dintre fiii lui King a fost infectat cu virusul, a mai declarat sursa.

Știrile despre lupta lui King cu coronavirusul au ieșit la iveală în weekend. Protocoalele de siguranță ale spitalului au împiedicat membrii familiei lui King să-l viziteze, iar în plus, omul de televiziune s-a confruntat cu o serie de probleme medicale în trecut, inclusiv un atac de cord, un accident vascular cerebral, cancer de prostată și pulmonar, plus diabet.

Larry King a scris două cărți despre boala sa

Prezentatorul de televiziune a suferit în 2019 un atac cerebral şi i-a fost făcută apoi o angioplastie. În 2017, el a dezvăluit că a primit tratament pentru cancer pulmonar. King a suferit un grav atac de cord în 1987, în urma căruia a fost operat și în urma căruia a scris două cărţi: „Mr. King, You’re Having a Heart Attack: How a Heart Attack and Bypass Surgery Changed My Life” (1989) şi „Taking On Heart Disease: Famous Personalities Recall How They Triumphed over the Nation’s #1 Killer and How You Can, Too” (2004).

Jurnalistul a devenit cunoscut în anii 1970 cu emisiunea radio „The Larry King Show”. Din 1985 până în 2010, el a realizat şi prezentat show-ul TV „Larry King Live” la CNN. A avut „Larry King Now” la Hulu şi RT America, din 2012 până în 2020, şi continuă să prezinte „Politicking With Larry King”.

De-a lungul carierei sale, Larry King a câştigat două premii Peabody, un trofeu Emmy şi zece premii Cable ACE.

Sursa foto: Instagram

Anca Țurcașiu, viață nouă în afară de cântec și teatru. Unde a fugit de Anul Nou

Recomandarile noastre