Larsa Pippen cere 12 milioane de dolari pentru conacul ei fabuos

Larsa Pippen cere 12 milioane de dolari pentru conacul ei fabuos
Larsa Pippen își ia rămas bun de la casa pe care a împărțit-o și a construit-o cu fosta vedetă NBA, Scottie Pippen. Vedeta din Real Housewives Of Miami, în vârstă de 46 de ani, cere 12 milioane de dolari pentru conacul uimitor de 10.000 de metri pătrați, care a fost listat inițial pentru 11,8 milioane de dolari în 2014.

Larsa Pippen cere 12 milioane de dolari pentru conacul ei fabuos. Larsa Pippen adaugă în ofertă și vehicule de lux în valoare de 1,5 milioane de dolari. Vehiculele, toate modele din 2020, includ un Porsche 911 GTU RS, un Mercedes G63 AMG și un Ferrari 488 Pista.

Au construit casa de vis de la zero

Larsa Pippen cere 12 milioane de dolari pentru conacul ei fabuos. Fosta casă a lui Larsa și Scottie se află pe o suprafață uriașă din comunitatea de elită din Harbour Beach, situată de-a lungul căii navigabile intracoastă.

În partea din spate a proprietății spațioase se află un doc de adâncime de 230 de metri, construit special pentru superiahturi, pe care Larsa și Scottie plănuiseră să le construiască înainte de destrămarea căsătoriei lor.

Fostul cuplu a renunțat la proprietate, în 2000, pentru 1,3 milioane de dolari, pentru a-și construi casa de vis de la zero. Ambițiosul proiect a fost finalizat în 2004. Creația personalizată a inclus șase dormitoare și zece băi, ceea ce a permis spațiu mai mult decât suficient pentru Larsa, Scottie și cei patru copii ai lor. 

La întrebarea lui Shawn Elliott de la Nest Seekers Marked „de ce” ea și Scottie au ales Harbor Beach ca bază de origine, Larsa a explicat că „acest cartier este uimitor și există atât de multe opțiuni” disponibile pentru rezidenți.

„Avem o plajă privată. Suntem pe calea navigabilă Intracoastă. Avem securitate. Este doar orice dotare la care te poți gândi”, a spus fostul BFF al lui Kim Kardashian.

Turul proprietății fascinante

Larsa o oferit un tur al întregului conac, începând cu partea din față a vastei proprietăți.

Ea a arătat gama spectaculoasă de facilități a proprietății, inclusiv un home theater complet funcțional. De asemenea, are și o sală mare de jocuri, o sală de sport creată de echipa de baschet Chicago Bulls. Are și o cramă de 450 de sticle realizat din mahon luxos african.

Ea a menționat că cinematograful „are șapte locuri” și că s-a dovedit a fi o „dimensiune excelentă” pentru ea și familia ei. Este un loc în care au petrecut „timp în familie”.

Horoscop Minerva – 12 februarie. Pentru Scorpioni, dar și pentru toată lumea, problemele legate de bani sunt în prim-plan