Laurențiu Reghecampf, cadou original, făcut cu mânuța lui, pentru iubita Corina. Fotografia e fascinantă

Laurențiu Reghecampf, cadou original, făcut cu mânuța lui, pentru iubita Corina. Fotografia e fascinantă
După ce a râs de ei pe internet, pentru tortul cu care Laurențiu Reghecampf și-a sărbătorit iubita, de ziua ei, acum Anamaria Prodan are noi motive. Laurențiu se laudă cu cu un alt tort, unul cu frișcă și căpșuni.

Antrenorul Universității Craiova a împărtășit un nou moment special cu fanii săi. El le-a arătat tuturor un tort făcut în casă. Tortul e dreptunghiular, acoperit neuniform cu frișcă și decorat, foarte frumos și apetisant, cu bucăți de căpșuni. „First cake for little L… 28 weeks” (n.r. trad.: Primul tort pentru micul L… 28 de săptămâni).

Chiar dacă încă nu a anunțat numele noului său fiu, se pare că acesta va avea, cel puțin inițiala tatălui. Laurențiu Reghecampf are doi băieți, Luca, de 21 de ani, cu prima sa soție, și Laurențiu jr., de 14 ani, cu Anamaria. Corina, actuala sa iubită, îi va face tot un băiat, pe care, după cum, a dezvăluit antrenorul, îl va chema tot cu L.

Dacă e să ținem cont de ultimele declarații făcute de Laurențiu Reghecampf, în podcastul lui Cătălin Măruță, cum că știe să gătească orice și că are în plan să se întreacă în gătit cu Adrian Mutu, care e și el pasionat de bucătărie, nu putem trage decât o concluzie. Reghe i-a făcut iubitei sale tortul de Dragobete, și pentru a celebra cele 28 de săptămâni ale bebelușului.

Fanele lui Reghe se bucură pentru tortul lui „făcut în casă”

În urmă cu o săptămână Laurențiu Reghecampf și-a surprins iubita cu un tort aniversar, cu ocazia zilei ei de naștere. Acesta era de culoare albastră, de dimensiunea unui tort „normal”, de la cofetărie, și avea fotografia tinerei, realizată în marțipan. Momentul a fost unul de care Anamaria Prodan s-a folosit intens pentru a face comparații legate de torturile aniversare din viața lor de familie, toate cu etaje.

De aceea și acum internauții au menționat că se așteaptă ca reacțiile privind tortul să apară. Femeile care îl urmăresc pe Instagram pe Regfhe au sărit din start să îl felicite și să se bucure că are tort făcut în casă.

„Când un tort cu frișcă și căpșuni, întrece orice ceas, orice Ferrari sau orice geantă de mii sau sute de mii de euro. Nu este un tort cu 5 etaje dar, cu siguranță are gust de FERICIRE! Baftă, Reghe!”, i-a scris Corina.  Marius a adăugat: „Prevăd ca pune matroana iar la story că ea te ducea să mănânci torturi din aur pe la Arabi la mese cu președinți și acum ai ajuns să mănânci torturi făcute acasă în bucătărie”, în timp ce Negoiță a avut și el o părere: „Cred că fericirea constă în lucruri simple și mici, nu în averi și milioane. Proverbu banii nu aduc fericirea ..La Mulți ani 🙌👏🔥”.

Anamaria Prodan scoate la înaintare artileria grea și scumpă. A spus „Da”

Evident că replica Anamariei nu s-a lăsat așteptată. Prodanca, din Abu Dhabi a arătat cât de potentă financiar este. După ce ieri anunța că s-a lansat în noi afaceri, și că va cuceri noi orizonturi, azi, de dimineață a arătat că a spus „Da”.

Anamaria Prodan și-a fotografiat mâna împodobită cu o brățară și un inel lat cât o verighetă, mari, din aur, cu diamante și a scris alături: „Yes… i Will….❤️❤️❤️thank you 🙏🙌❤️”. Fotografia a făcut-o cu o geantă Hermes din piele de crocodil în fundal.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre