Sexy impresara are grijă de averea familiei, iar Laurențiu Reghecampf așteaptă să fie cât mai repede liber de contractul cu Anamaria Prodan.

Laurențiu Reghecampf și-a găsit nașul. Ce legătură are cu Ion Iliescu

Până acum se vehiculase ideea că nașul lui Laurențiu Reghecampf cu mai tânăra Corina va fi patronul Universității Craiova, Mihai Rotaru, considerat a fi cel mai bogat om din fotbalul românesc. Se pare că lucrurile s-au schimbat. Cel care va deveni părintele spiritual al lui Reghe este omul de afaceri Adrian Thiess.

“Da, presupun că o fiu naşul lui Laurenţiu Reghecampf. Este fratele meu de 20 de ani! Răspunsul lui a fost că voi fi eu naş, dar noi mai facem şi glume după o prietenie de atâţia ani”, a declarat Thiess, în exclusivitate pentru Fanatik.

Cine e Adrian Thiess

Adrian Thiess nu se ocupă doar afaceri importante, ci a avut și implicații politice, acesta fiind până în septembrie 2001 și consilierul fostului președinte Ion Iliescu. De asemenea, a avut grijă de campania electorală a lui Sorin Oprescu din 2008 pentru Primăria Capitalei. Sursele spun că același Adrian Thiess a jucat un rol important și în alegerea lui Klaus Iohannis în 2014.

Ce reacție a avut Anamaria Prodan după ce Reghe a anunțat divorțul

La scurt timp după ce „soarele” ei a anunțat că a depus personal actele de divorț, Anamaria Prodan a avut o primă reacție pe rețelele de socializare. Sexy impresara a menționat că indiferent ce se va întâmpla, Reghecampf rămâne „cel mai puternic tată de pe mapamond”.

„Laurențiu Reghecampf este tatăl copiilor mei și este soarele familiei noastre cât timp trăim pe pământ! Fotografia postată spune totul! Suntem mereu la înălțime, comentarii sau explicații nu există pentru că el, Reghe, este eroul băiatului meu, Reghe Jr.!

Nimic nu ne face să-l iubim mai puțin! Dimpotrivă, îl iubim mai mult! Dumnezeu nu lasă nimic sfânt să dispară! Prostiile presei gen lovitură pentru Anamaria Prodan sau pentru familia Prodan nu există pentru mine și copiii mei!

Satisfacție nu vom da nimănui, pentru că familia Reghecampf Prodan este mai puternică ca niciodată, iar copiii mei au cel mai puternic tată de pe mapamond!”, a spus Anamaria Prodan pe Instagram.

Sursă foto: romaniatv, cancan, fanatik