Lavinia Pîrva vrea să lucreze în televiziune și așteaptă propuneri. Până atunci, a făcut spectacol la mare

Lavinia Pîrva vrea să lucreze în televiziune și așteaptă propuneri. Până atunci, a făcut spectacol la mare
Lavinia Pîrva îi înnebunește pe toți cu formele sale extraordinare. Nimeni nu ar spune că are 37 de ani și o naștere.

Soția lui Ștefan Bănică Jr. arată senzațional și s-a fotografiat într-un costum de baie roz, la malul mării.

Lavinia Pîrva vrea să lucreze în televiziune și așteaptă propuneri. Până atunci, a făcut spectacol la mare

Zilele acestea, Lavinia Pîrva și-a luat câteva zile libere și a fugit să se bronzeze puțin la mare. Partenera lui Bănică n-a putut să reziste tentației și s-a fotografia într-un costum de baie roz, în care arăta extraordinar. Bineînțeles, că fanii nu au stat pe gânduri și au sărit să o complimenteze.

„Wawww, ești superbă!Are ce să iubească Ștefan!” (…), „splendidă” (…), „Ești o frumusețe” (…), sunt doar câteva dintre comentariile pe care le-au spus fanii. Este a doua fotografie pe care Lavinia o postează în ultima săptămână în costum de baie, cu doar câteva zile în urmă ea relaxându-se într-un fotoliu.

E decisă să revină  în lumina reflectoarelor

Frumoasa brunetă a luat o pauză de câțiva ani, după ce l-a adus pe lume pe micuțul Alexandru. Acum însă, în forma maximă în care este, vrea să revină cât mai repede în lumina reflectoarelor. Și dacă la capitolul muzică totul merge ca pe roate, soția lui Bănică își dorește și ceva proiecte în televiziune.

Sigur că și până acum a avut oferte, dar spune că nu i s-a potrivit nimic. „Nu am avut atât de multe propuneri încât să nu fiu capabilă să aleg una. Iar dacă au existat propuneri, unele nu mi s-au părut potrivite, şi atunci am fost nevoită să refuz. Da, cred că este momentul în care aş putea să fac ceva şi în televiziune, însă un lucru care să mă caracterizeze.

Şi cred că sunt destule… Trebuie doar producătorul care să simtă lucrurile acestea, să mă placă şi să mă vadă pe mine potrivită într-un anumit context sau proiect. Asta ţine de talentul producătorului. Eu cred că toate lucrurile în viaţă apar la momentul potrivit. Aştept propuneri!”, a declarat Lavinia Pîrva pentru Viva.

Sursă foto: instagram