Lecție de viață de la Andreea Marin. Ce spune diva la 46 de ani

Lecție de viață de la Andreea Marin. Ce spune diva la 46 de ani
Andreea Marin, una din cele mai apreciate vedete din showbizul românesc, face o declarație surprinzătoare, marți. Azi e ziua ei, prezentatoarea TV împlinind 46 de ani.

Andreea Marin și-a surprins fanii cu decizia de a reveni în televiziune, moderând, în prezent un show TV proaspăt la TVR 2, în fiecare zi, de luni până joi, de la orele 18:00. Săptămâna trecută a avut ultima zi de filmări în studioul Nu există nu se poate din 2020. Frumoasa brunetă a reușit să se păstreze tânără și fizic, iar  aparițiile sale sunt mereu elegante și rafinate.

Ea și-a început cariera în jurnalism, ca reporter. Notorietatea însă și-a câștigat-o prin intermediul emisiunii „Surprize, surprize”. Astăzi, vedeta împlinește 46 de ani și a transmis un mesaj surpriză.

Mesaj surpriză la 46 de ani

„46 de ani nu e o vârstă. E o bijuterie. Depinde de tine, Femeie, să fie așa! Da, viața s-a dovedit a fi un drum sinuos, cu destule piedici, cu umbre dincolo de lumina reflectoarelor, dar am făcut o alegere: să caut mereu să aflu ce mă așteaptă dincolo de ele. Să fac întotdeauna tot ce îmi stă în putere.

Să privesc în sus cu încrederea că voi găsi o cale, oricât ar părea de greu. Și am înțeles că, atunci când depinde de mine, nu există nu se poate! Mulțumesc pentru pașii voștri alături de mine pe acest drum. Sănătoși să fim, să continuăm!”, a scris Andreea Marin pe pagina sa de Facebook și pe contul de Instagram.

Trei căsătorii și o fiică

Andreea Marin a fost căsătorită de trei ori și are o fiică. Primul soț a fost Cristian Gheorghiță (1995 – 2000), a urmat apoi Ștefan Bănică Jr. (2006–2013). Cei doi au o fiică de 14 ani, Ana Violeta. Relația lor a fost mediatizată ca fiind cel mai solid cuplu din showbiz, însă după 7 ani „vraja” s-a destrămat, presa mondenă scriind, la momentul respectiv, că la mijloc ar fi fost vorba de infidelități. Ulterior, diva s-a căsătorit cu fizioterapeutul turc Tuncay Öztürk (2013 – 2016).

Sursa foto: Instagram

A pierdut lupta cu anorexia la 24 de ani. O influenceriță care povestea comunității despre boala sa a murit de foame

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp