Legătura dintre Julia Roberts și Martin Luther King Jr, o poveste uluitoare descoperită abia acum

Legătura dintre Julia Roberts și Martin Luther King Jr, o poveste uluitoare descoperită abia acum
Julia Roberts a dezvăluit că regretatul Martin Luther King Jr. și soția sa, Coretta Scott King, au plătit factura de la spital pentru nașterea ei. Și asta s-a întâmplat pentru că părinții ei nu și-au putut permite să achite costurile spitalizării.

În timpul unei conversații cu Gayle King, Julia Roberts, vedeta din „Erin Brockovich” a explicat că părinții ei s-au împrietenit cu familia King în timp ce locuiau în Atlanta și conduceau o școală de teatru. „Într-o zi, Coretta a sunat-o pe mama mea și a întrebat-o dacă copiii ei ar putea face parte din școală. Pentru că le era greu să găsească un loc care să-i accepte copiii”, a spus Roberts, referindu-se la segregarea din anii 1960.

„Mama mea a spus: „Sigur, haide”, și așa că toți au devenit prieteni și ne-au ajutat să ieșim din blocajul financiar”, a povestit vedeta. În acea perioadă, părinții Juliei Roberts nu o duceau prea bine cu banii, scrie presa internațională. În momentul nașterii Juliei Roberts, familia practic nu și-a permis să achite spitalizarea. Iar ajutorul a venit din partea lui Martin Luther King Jr., care a achitat pentru ei factura.

Legătura dintre familia Juliei Roberts și Martin Luther King Jr. nu a fost lipsită de probleme

Apropierea de familia lui Martin Luther King Jr. nu s-a lăsat fără efecte pentru părinții Juliei Roberts. Așa cum presa a relatat, un membru al Ku Klux Klan a aruncat în aer o mașină în fața locului unde se juca un spectacol pus în scenă de Betty și Walter Roberts, ca răspuns la distribuția fiicei lui Martin Luther King Jr., Yolanda, într-un rol în care trebuia să sărute un actor alb.

Celebra jurnalistă Gayle King a numit decizia părinților lui Julia Roberts „extraordinară”, deoarece oamenii nu vedeau „copii mici de culoare interacționând cu copii mici albi la școala de actorie” la acea vreme.

Julia Roberts, 55 de ani

Julia Roberts și-a sărbătorit, vineri, cea de-a 55-a aniversare, distribuind un selfie cu ea cu baloane roz și aurii alături, sorbind o cană de cafea. „Simt dragostea și magia la cea de-a ⚡️55-a ⚡️ ziua mea de naștere! Paharul meu s-a scurs 🥰”, a subtitrat ea fotografia de pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts)

La începutul acestei luni, vedeta din „Pretty Woman” a povestit  despre viața alături de soțul ei, Danny Moder, și de copiii lor, gemenii de 17 ani Hazel și Phinnaeus, și Henry de 15 ani.  „Viața pe care am construit-o cu soțul meu, și viața pe care am construit-o cu copiii noștri, acestea sunt cele mai bune lucruri”, a spus ea.

Sursa foto: Instagram