Legătura neștiută dintre Prințul Charles, Camilla și casa de modă Chanel. Pe Diana a înnebunit-o acest lucru

Legătura neștiută dintre Prințul Charles, Camilla și casa de modă Chanel. Pe Diana a înnebunit-o acest lucru
Prințesa tuturor inimilor, Diana, a fost un etalon pentru orice femeie, care ar fi vrut să arate ca ea.

Orice apariție a prințesei Diana a fost mereu apreciată, dar puțini știu că aceasta nu vroia sub nici o formă să poarte produse care purtau semnătura Chanel.

Legătura neștiută dintre Prințul Charles, Camilla și casa de modă Chanel. Pe Diana a înnebunit-o acest lucru

Adora piesele de designer și a fost deseori văzută purtând haine spectaculoase, însă puțini au știut că după divorț, prințesa Diana a refuzat categoric să mai poarte ceva de la casa de modă Chanel. Și asta nu că nu i-ar fi plăcut, ci pentru că asocia orice produs cu fostul soț și amanta acestuia la acea vreme, Camilla. “Nu pot folosi o marcă ce are ca emblemă două C înlănţuite”, a mărturisit ea în trecut, făcând referire la Camilla și Charles.

Ce look vroia să adopte prințesa

Într-un videoclip pentru British Vogue, hairstylistul Sam McKnight a făcut câteva declarații despre prințesa Diana. Acesta a afirmat că a ținut foarte mult a prietenia pe care a avut-o cu minunata femeie, despre care a avut doar cuvinte de laudă, pe care a descris-o ca fiind o persoană caldă, încântătoare și uimitoare.

„Prima oară când am întâlnit-o pe Prințesa de Wales a fost la o filmare. Blonda aceea ce a venit sărind pe scări, a zâmbit și ne-a făcut pe toți să ne topim a fost chiar Prințesa Diana”, a zis acesta. În acel moment, el a apelat la o stratagemă ca părul prins sub tiară să fie mai scurt, iar acest lucru i-a plăcut foarte mult prințesei.

„Am făcut părul să pară mai scurt sub tiară, am falsificat totul puțin”, a afirmat acesta. Pe de altă parte, Sam McKnight a mărturisit că Diana își dorea să facă o schimbare de look.

Camilla are probleme când trebuie să-i cumpere cadou lui Charles

Cu mulți ani în urmă, Camilla Parker Bowles, a dat din casă, mărturisind că niciodată nu a știut ce cadou să-i facă soțului său, pentru că este extrem de pretențios. „Soțul meu este cel mai dificil om din lume atunci când vine vorba de cadouri. E bărbat, deci fără nicio speranță în acest sens. Mi-am petrecut o grămadă de timp încercând să găsesc cadoul perfect pentru el si, după ce i l-am dat, am primit un foarte politicos Mulțumesc”, a spus Camilla.

Sursă foto: fasingur.me