Lidia Buble cântă despre suferință din dragoste. Prima piesă după despărțire

Lidia Buble cântă despre suferință din dragoste. Prima piesă după despărțire
Ultima piesă a Lidiei Buble vorbește despre suferința în dragoste. Artista a lansat melodia la scurt timp după despărțirea de Răzvan Simion, mai exact, miercuri. În 24 de ore aceasta a strâns deja 80.000 de vizionări.

Este vorba despre melodia „Cu ochii ăia verzi”, pentru care celebra blondină a apelat la Alex Pelin, care semnează atât versurile cât și muzica: „Treceai și nu spuneai nimic/ Rupeai din mine câte-un pic/ Zâmbeam prea mult să nu mă vezi/ Cu ochii ăia triști/ Cu ochii ăia mari/ Cu ochii ăia verzi/ Îndrăgostită nebun de un străin/ Introvertită iubind un anonim/ Visam timidă că poate o să mă vezi/ Cu ochii ăia triști/ Cu ochii ăia mari/ Cu ochii ăia verzi”.

Imediat ce au ascultat piesa, fanii au dedus că versurile triste ar putea să-i fie dedicate fostului iubit, Răzvan Simion. Foarte mulți i-au și scris pe rețelele de socializare unde o întreabă dacă din cauza lui Răzvan e așa de tristă, însă vedeta nu a dorit să răspundă. Până la urmă, Lidia Buble e cunoscută pentru discreția ei, de care a dat dovadă și pe durata relației cu celebrul om de televiziune, dar și la finalul acesteia.

Artista și vedeta TV Răzvan Simion au format un timp de cinci ani. Povestea lor de amor a început în momentul în care ea avea 21 de ani, iar el 35. Relația a fost pusă la zid de toată lumea, inclusiv de  familia tinerei, pentru că în acel moment Răzvan Simion era căsătorit, relație din care are doi copii. Pentru a avea o relație cu Buble, Răzvan a decis să divorțeze, la un an după ce  cântăreața i-a devenit amantă.

Lidia Buble a avut totuși ceva de spus. „Rari. Ochii verzi sunt rari. Doar 2% din miliardele lumii. Iubirile ce se reflectă în ochii verzi sunt ca un dans al stelelor căzătoare pe care ți le-ai dori mai mult timp desenate pe cerul nopții. Eu am ochii verzi. Uneori triști, mereu mari, dar întotdeauna verzi” , a scris vedeta în dreptul clipului postat pe contul său de Instagram.

Sursa foto: YouTube