Lidia Buble explorează o nouă iubire. Cea mai recentă melodie este despre omul din viața ei

Lidia Buble explorează o nouă iubire. Cea mai recentă melodie este despre omul din viața ei
Zvonurile au fost clarificate: Lidia Buble defilează la vedere cu bărbatul cu care ziarele au „cuplat-o” de ceva vremne. Luni de zile relația a a avut un parcurs discret, însă această etapă a fost depășită.

După cum se prezintă la 29 de ani, Lidia Buble este cea mai fericită femeie alături iubitul ei, Horațiu Nicolau. Omul de afaceri are 61 de ani și, uneori, poate fi văzut conducând mașina pe care cântăreața a primit-o cadou de la primul ei iubit de cursă lungă, Răzvan Simion.

Recent, paparazzi l-au surprins pe omul de afaceri la volanul bolidului Lidiei. De altfel, paparazzi i-au surprinspe cei doi în ipostaze tandre.

Lidia Buble și Horațiu Nicolau au fost surprinși împreună și de jurnaliștii Mediaflux

La scurt timp după ce au apărut informații că ar forma un cuplu, invitată într-o emisiune la Kanal D, Lidia Buble a fost întrebată de Bursucu despre ea și iubitul ei, care, atunci, nu a fost numit. Artista a răspuns cât se poate de evaziv:

Lidia Buble pozează provocator și îndrăgostită

„Sunt plină de dragoste, ofer dragoste, primesc dragoste. Sunt tânără, sunt în floarea vârstei. (…) Nu am căutat niciodată persoane care să fie cunoscute sau faimoase, am căutat mereu să fie discret. (…) Nu cunoșteam nimic din ziare. Iubire și dragoste în viața mea există’, a spus vedeta în emisiunea „Teo Show”.

Ultima piesă vorbește despre  cea mai recentă relație

În timpul aceleiași emisiuni a recunoscut că piesele ei sunt foarte personale, oferind, practice, detalii intime din viața sa. Lidia Buble a recunoscut, practic, că în ultima melodie vorbește despre iubirea pe care i-o nutrește noului ei iubit milionar. „Eu cânt despre dragoste în toate formele ei. Piesa vorbește despre mine, despre viața mea. (…) Nu îmi e rușine.

Este o poveste foarte personală pe care am ales să o pun pe note muzicale. În momentul în care cânt știu să exprim cel mai bine ceea ce simt”, a declarat Lidia Buble despre piesa pe care a lansat-o la scurt timp după ce s-a aflat că formează un cuplu cu Horațiu Nicolau. Versurile sunt grăitoare: „Mă întorc fugind spre tine / Evadând din neiubire / Ești tot ce vreau acum să port pe mine (…) Pozele nud și hainele ude / Noi doi desculți / Doar cerul ne aude când, când…”.

Cine este Horațiu Nicolau

După despărțirea de Răzvan Simion, multă vreme, Lidia Buble nu a abordat subiectul vieții ei amoroase. Pentru o scurtă perioadă de timp a format un cuplu cu un actor cubanez, Harlys Beccera, pe care l-a și prezentat părinților, dar cu care a încheiat relațiile la scurt timp după aceea. Ulterior, Lidia a fost surprinsă luând masa de două ori cu Andrew (Cobra) Tate.

Despre Horațiu Nicolau presa a scris că a angajat-o pe Madonna să cânte la botezul fiicei sale

Omul de afaceri Horațiu Nicolau este divorțat și a fost nașul de cununie al Valentinei Pelinel cu Cristian Boureanu. El a vândut postul Telesport, unde era director general, trustului de presă Realitatea. Presa a scris că la botezul fiicei sale a cântat Madonna.

Sursa foto: Instagram / Mediaflux, Lidia Buble

Recomandarile noastre