Lidia Buble își bagă coada în relația lui Răzvan Simion. Cuvintele artistei o vor lovi în suflet pe Daliana Răducan

Lidia Buble își bagă coada în relația lui Răzvan Simion. Cuvintele artistei o vor lovi în suflet pe Daliana Răducan
Vestea că Răzvan Simion a cerut-o în căsătorie pe Daliana Răducan sigur nu i-a căzut deloc bine fostei sale iubite, Lidia Buble.

Cu puțin timp înainte ca inelul cu diamant să fie dat, Lidia Buble a vorbit despre relația pe care a avut-o cu celebrul prezentator și i-a făcut chiar și o declarație de dragoste. Să fi simțit oare Lidia ce se va întâmpla și s-a gândit să-și încerce norocul? Una peste alta, cuvintele artistei sigur nu fost pe placul Dalianei Răducan. Din fericire însă, Răzvan Simion își adoră iubita, dovadă că a făcut public faptul că vrea să se căsătorească.

“Eu cred că Răzvan a fost marea mea dragoste”

„Sunt de părere că marea dragoste există o dată în viață. Eu cred că Răzvan a fost marea mea dragoste. Cel puțin așa am simțit eu, așa cred. N-a fost ușor, dar cred între noi s-a consumat ce a fost de consumat. Aș fi ipocrită să spun că nu-l mai iubesc. Îl iubesc, dar într-un mod diferit.

Nu mai am fluturi în stomac. El m-a învățat și foarte multă muzică, pentru că știe multă muzică, deși este prezentator TV. M-a învățat foarte multă muzică și nu numai. Are gusturi rafinate”, a spus Lidia Buble.

Răzvan Simion și Daliana au arătat inelul

La rândul său, prietenul lui Dani Oțil a dat vestea cea mare chiar în noaptea de Revelion. Răzvan a apărut alături de Daliana și a fost arătat și superbul inel cu diamant. „ În 2023 aleg să fiu mai liber ca niciodată și să traiesc acest sentiment alături de Daliana, creator de frumos în viața mea.

Am ales cel mai frumos inel de logodnă pentru a-i aduce zilnic aminte de razele de lumină pe care le aduce în viața mea. Relația noastră nu este perfectă, nici nu cred in perfecțiune. Are însă un fundament solid, ca și diamantul care ne unește începând de astăzi, sufletele. Acest fundament vine din valori umane, din respect, reciprocitate, prietenie si unicitatea fiecăruia dintre noi pentru celălalt.

“Acolo unde trăiesc oamenii cresc cinci mii de trandafiri într-o grădină”

Așa cum trandafirul Micului Prinț a ramas unic pentru el, chiar și când a aflat că lumea este plină de trandafiri similari. Diamantul are cea mai mare duritate, dar este în același timp, fragil. Se poate fisura dintr-o neatenție. De aceea, fiecare dintre noi trebuie să conștientizeze valoarea trandafirului său unic.

Vă doresc un an 2023 plin de creativitate în care să vă făuriți binele în toate domeniile vieții voastre. “Acolo unde trăiesc oamenii cresc cinci mii de trandafiri într-o grădină… și cu toate astea nu găsesc ce caută… dar totuși ce caută poate fi găsit chiar și într-un singur trandafir…”, au fost cuvintele lui Răzvan Simion.

Recomandarile noastre