Lidia Buble, șocul vieții, dis de dimineață. Îngrozită, vedeta a relatat totul – Exclusiv

Lidia Buble, șocul vieții, dis de dimineață. Îngrozită, vedeta a relatat totul – Exclusiv
Lidia Buble e una din cele mai iubite artiste autohtone, cu un succes imens la public. În ultima perioadă pare foarte fericită chiar dacă nimeni nu știe, oficial, cine e bărbatul din spatele zâmbetelor frumoasei din Hunedoara.

După o perioadă în care nu prea a apărut pe scenă, Lidia Buble cântă din nou. Ea e unul din artiștii care animează „Orașul faptelor bune”, proiectul caritabil de amploare al Radio Zu, și va concerta joi seara.

Lidia Buble a luat, joi dimineața devreme de tot, avionul către orașul unde va cânta. Așa a avut parte de un mare șoc existențial. Nedormită suficient, ca orice om aflat în situația ei, a dorit să mănânce ceva, să se energizeze și să se hidrateze. Dar, șoc și groază! Lidia Buble povestește că un cappuccino și o banană de mărime medie au costat-o 40 de lei. A mai vrut și două sticle de apă, la 0,5 l, care au costat, fiecare, câte 10 lei.

Lidia Buble, șocul vieții, la prima oră a dimineții

„Oameni buni, sunt în stare de șoc. Am venit la Aeroport pentru că plec spre Oradea (…). Mi-am luat această bănănuță și acest cappuccino. Dacă vă zic câți bani am dat  pe ele…. Deci eu pe 2 ape plate, pe o banană și un cappuccino am dat 60 de lei. Eu sunt șocată și călătoresc destul de mult. Și nu îmi amintesc ca în altă țară să coste așa”, a dezvăluit Lidia Buble. Vedeta nu s-a abținut și a făcut această intervenție înainte de a se urca în avion, pe Insta Story.

Vedeta cu cele mai la modă haine

Recent Lidia Buble a fost plecată în Miami, de unde s-a întors bronzată. Ea a făcut un adevărat tur de forță al marilor branduri și, așa cum Rețete și vedete a semnalat, și-a împrospătat garderoba cu piese noi, din ultimele colecții. Lidia mărturisește ce e în spatele opțiunilor ei vestimentare. În franceză. „Comme un enfant qui joue et qui se permet tout” (n.r. – Ca un copil care se joacă și își permite orice), scrie Lidia Buble pe Instagram.

Sursa foto / video: Instagram

Recomandarile noastre