Lidia Buble și Răzvan Simion, mesaje codate pe Instagram. Ce reproșuri își fac cei doi

Lidia Buble și Răzvan Simion, mesaje codate pe Instagram. Ce reproșuri își fac cei doi
Lidia Buble a intrat în noul an îmbrăcată extrem de provocator și sexy, însă se pare că nu a trecut 100% peste despărțirea de Răzvan Simion, căci cei doi și-au transmis câteva săgeți subtile pe Instagram.

Îmbrăcată din cap până în picioare în piele, Lidia a optat pentru noaptea de Revelion pentru o ținută compusă dintre-un sutien, o fustă mulată, mănuși cu imprimeu de șarpe și un sacou negru, cu accente masculine. Accesoriile au fost puține, artista alegând să poarte doar un colier la baza gâtului, iar părul a fost dat pe spate, în stilul wet look, aceasta arătând superb, spre deliciul fanilor.

Blondina însă nu s-a oprit aici, căci a continuat să-și încânte urmăritorii cu o altă imagine, în care apărea îmbrăcată într-o rochie extrem de decoltată, roșie, cu un pahar de șampanie în față în timp ce stătea întinsă languros pe parchet.

Răzvan Simion: “Atât s-a putut”

Se pare că artista a fost și mai ocupată de atât, căci posibil ca postările vedetei să fie direcționate către nimeni altul decât fostul Răzvan Simion. Dar să o luăm în ordine.

În urmă cu câteva zile prezentatorul TV s-a “jucat” cu o aplicație care îți ia fața și o pune în pielea unor personaje celebre din filme sau a unor cântăreți. Deși putea alege orice fel de vedetă disponibilă în aplicație, Răzvan Simion a preferat să se vadă în chip de “Jack Sparrow”, interpretat chiar de către Johnny Depp, de care se știe că este feblețea fostei lui iubite, Lidia Buble. De parcă nu era suficient, acesta a împărtășit video-ul pe Instagram, împreună cu mesajul “#atatsaputut” (n.r. atât s-a putut).

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Razvan Simion (@futuristul)

Nu se știe exact dacă mesajul era direcționat către blonda sexy care i-a fost iubită, însă mesajul se pare că a ajuns la Lidia care a părut că răspunde nu prin unul, ci prin două mesaje care par adresate prezentatorului: “Ce nu ne-a doborât, ne-a făcut mai puternici”, au fost cuvintele împărtășite de Lidia pe Instagram sub forma unui citat.

Lucrurile nu s-au oprit însă aici, căci ulterior o dansatoare i-a trimis cântăreței un video cu Johnny Depp, împreună cu mesajul “tot la tine se întoarce, @lidiabuble”, iar aceasta nu s-a putut abține și a dat și replica: “E dresat bine”.

În concluzie, nu ne rămâne decât să așteptăm ca timpul să arate dacă cei doi au avut doar un schimb de replici codate și acide, sau dacă din ură sau dor se face dragoste din nou, într-un final.

Ceaiul de iasomie, remediu natural după mese copioase